Min vecka... (v.5)

Datum: 2011-01-31 Tid: 16:28:34



// Eve


Solsidan nästa!

Datum: 2011-01-30 Tid: 19:37:08
Hejsan !

Kom precis upp ur ett bad, har inte gjort så mycket sen jag skrev sist ;)
Har varit uppe hos mormor och redovisat min svenska, allt för att vara förberedd för i morgon, jag kommer verkligen att dö! :P
När jag kom hem så såg jag på one tree hill, dock trodde jag det börja vid sex, men de hade ändrat tid till halv fem eller något och det visst ju självklart inte jag!
men som tur var kunde jag se det på datorn! :D
Och snart blir det solsidan för min del och efter det blir det att slappa lite till och sen lägga sig!



// Eve

Det finaste jag vet<3

Datum: 2011-01-30 Tid: 15:46:08
Hejsan !

Har inte orkat uppdatera mig fören nu, blev inte så sent igår, var hemma vid tolv tiden och då la jag mig i sängen och kollade några avsnitt av gossip gilr :)
Så kom i säng vid halv två och vaknade kvart över elva idag... skönt! Annars har det inte hänt så mycket idag. Har övat lite på min svenskaredovisning som jag har i morgon och sen har jag beställt lite kläder från www.ginatricot.se och en bikini från www.Ellos.se :D
Och snart ska jag nog dra upp till mormor en sväng och sen ska jag bara slappa och ta ett varmt bad, se på one tree hill och solsida :D


Jag saknar det vi hade i sommras och i höstas!
Men snart ska vi ha det lika bra igen, om inte bättre! :)

// Eve

Du är allt jag har och allt jag ber om<3

Datum: 2011-01-29 Tid: 14:33:01
Hejsan !

Har precis kommit upp ur ett varmt bad :D
Blev att ligga där ett bra tag och passade även på att göra ansiktsmask, riktigt skönt faktiskt :) Så nu ska jag vänta på att håret torkar, medans jag väntar på det ska jag leta fram några kläder till kvällen och sen ska jag sminka mig :)
Och när jag är klar med det så ska jag smsa eme och se om hon är klar, ska nämligen möta henne på statoil, vi ska fixa lite dricka till kvällen och sen hänger hon med mig hem :)
Och sen drar vi till fanny vid sex tiden tror jag och då blir det pizza :) Har ju även gjort en cheescake till efterrätt ;) hahaha



// Eve

Fullt upp idag också....

Datum: 2011-01-29 Tid: 10:26:05
Hejsan !

Idag har jag fullt upp också, ska till affären och handla med moa , sen ska jag hem och fixa mig och sen drar jag ju på tjejkväll med tjejerna :D
Så vet inte riktigt hur mycket uppdatering det kommer att bli, men ska i alla fall försöka skriva några inlägg till :D Har dock ingen aning om vad jag ska ha för kläder på :P
Men det ska jag ta reda på när jag orkar resa mig från sängen, ligger nämligen i den och latar mig just nu ;)



// Eve

Mycket att göra.....

Datum: 2011-01-28 Tid: 12:39:13
Hejsan !

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit! Efter att jag skriv igår kväll så hände inte så mycket, jag och adam gick och la oss och låg och pratade i sängen i ett x antal timmar ;)
Sen somnade vi väl runt två!
Vaknade vid nio tiden idag men låg och drog oss till tio halv elva och efter dte stack vi ner och åt lite frukost! Och nu har jag precis tvättat håret för att vi ska dra ner till affären och handla lite!
Ska nämligen göra en cheescake till tjejkvällen i morgon och sen ska jag göra en kladdkaka till kvällen :D Här ska festas ;) hahahaha



// Eve

Ojdå, blev att dra iväg....

Datum: 2011-01-27 Tid: 23:13:18
Hejsan !

Sitter inte vid min datorn nu så tänkte bara skriva en lite snabbis, så kanske uppdaterar mig lite mer sen! Blev lite ändrade planer för mug, var med mika till halv sju sen stack jag ner till Eme och åkte till kisa med henne, vi fick skjuss av hennes morfar :D
Och i kisa fixade vi en sak, sen stack vi till massa affärer och sen stack vi på adams träning ;)
Men jag berättar mer om det sen! (a)


(bild brist!)

// Eve

Mikaela Blomberg............

Datum: 2011-01-27 Tid: 16:16:57


Hellu :D

Sitter här med Mika nu :D Och vi gör inte så mycket, jag ska snart hoppa in i duschen och raka mig, för ikväll vid tio ska jag åka och hämta älsk på fotbollsträningen! :D
Men innan dess ska jag vara med mika och jag vet inte vad vi ska göra då heller, men något kommer vi alltid på, hahah , ni vet ju hur vi är (a)
Får väl se när jag uppdaterar mig igen sen :P

// Eve


Fullbokad helg eller vad?

Datum: 2011-01-26 Tid: 18:50:53



// Eve

Lite saker jag vill ha eller ska köpa....

Datum: 2011-01-26 Tid: 17:03:53


Bikinin ska jag nog köpa tills jag åker till thailand :D






// Eve

Tillbaka :)

Datum: 2011-01-26 Tid: 16:16:56
Hejsan !

Blev inget bloggande från mig igår, men jag var ju som vanligt i skolan till halv fyra då jag tog bussen från kisa till stan direkt, mötte upp pappa i stan och vi gick och åt på kebabbaren :D
Efter det tog vi hockeybussen ut till cloetta center för att se LHC-HV71, Hejar ju inte på något av de lagen, men jag hoppades på att HV skulle vinna, och det gjorde dom :D
Sen kom jag hem runt halv tolv och då gick jag och la mig :)

Idag hade vi sovmorgon, då vi inte har någon i morgon! För idag var våran SO inställd och i morgon har vi tema dag, se på film i 3 timmar och sen diskutera och sen slutar vi vid 14:00 :)


Du ser mig inte för den jag är längre!

// Eve

3 underbara månader :)<3

Datum: 2011-01-24 Tid: 17:48:17



ÄLSKAR DIG :D<3

// Eve

Ibland blir inget som man tänkt sig....

Datum: 2011-01-24 Tid: 16:19:03
Hejsan !

Kom hem från skolan för ett tagsen , eller rättare sagt över en timme sen, har inte gjort så mycket under tiden! Blev att äta lite och se på avsnittet av one tree hill som jag inte hann se igår :)
Vet inte vad som händer ikväll heller för den delen, blir väl att titta lite på tyskaglosorna och sen slappa framför tv:n :) Har inte så mycket planerat i veckan heller för den delen!
Eller i morgon ska jag på hockey med pappa, på trosdag kanske adam kommer och sover till fredag och så kanske jag ska träffa mika på torsdag om hon kan :)
Men det där med Adam är inte bestämmt än ;)
Och sen blir det kanske tjejkväll med Eme, Anna, Elina, Moa, Emmy och Fanny på lördag :) Men det är inte heller bestämmt ;) hahaha



Jag och kusinen :D<3

// Eve

Can you feel the love?

Datum: 2011-01-23 Tid: 11:29:33
Hello! :D

Kom nyss upp hur ett bad :) Orkade nämligen inte med att bade igår kväll så jag såg en film då och tog mig ett bad när jag vaknade vid halv elva idag :D
Passade då på att tvätta ansiktet och raka mig och bara slappa, orkade dock inte göra någon ansiktsmask, men det gör jag nog ikväll om jag hinner :)
Annars ska jag väl snart börja dra mig upp och börja fixa mig lite, ska väl sitta lite här nere först och titta på skidor med mamma, pappa och wilma :)

Skriver mer sen :)



// Eve

Everything is going to be perfect....

Datum: 2011-01-22 Tid: 20:25:56
Hejsan !

Sitter just nu med pappa i soffan och ser på hockey, är typ dertoit mot chicago , dock kollar jag inte så mycket för jag tänkte blogga istället ;)
Vet egentligen inte vad jag ska skriva om men något kommer jag väl på ! Mamma och wilma gick upp och badade för ett tagsen , och när de kommer ner ska vi väl ta och fika på våra semlor som vi köpte idag :D
Annars har jag inte gjort så mycket sen sist, funderar även själv på att gå upp och lägga mig i ett vad, måste ändå raka mig och lite!
Eller så får vi se om jag gör det i morgon, om jag orkar, för älsklingen kommer ju i morgon :D Och vi ska bara myssa :D eller något ska vi väl kanske hitta på ;)
Men det skriver jag mer om i morgon :)



// Eve

Hemma igen....

Datum: 2011-01-22 Tid: 18:49:44
Hejsan !

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan med mamma, wilma och hasse :) Blev att äta lite och sen gick vi bara i lite affärer :D
Mamma och wilma är uppe hos mormor nu så jag tänker passa på att blogga lite, ikväll blir det att fixa naglar, mamma, jag och wilma ska göra ansiktsmask och sen ska vi bara mysa framför tv:n :)
Så ska se om jag inte kan lägga upp lite bilder på mig och wilma sen när vi har på oss våra ansiktsmasker :)

Ska även ta och skriva om gårdagen, eller nae förresten ! Jag kom på att jag absolut inte tänker ta och skriva om vad jag och Eme gjorde (a)
Det ända jag kan säga är att Eme och jag inte är som alla andra och att jag garva half ihjäl mig och att jag var nära på att be eme ringa efter ambulans för att jag fick så jäkla ont i magen ;)



// Eve

Uppdateringen är på noll.....

Datum: 2011-01-22 Tid: 11:45:33
Hejsan !

var skit dålig på att uppdatera mig igår, men Eme var ju här och hade då inte lust att sitta och blogga! Dock kommer jag inte kunna blogga så mycket idag heller då jag ska in till stan och hämta min kusin och så ska vi äta lite där och sen vet jag inte vad det var mer vi skulle göra :)
Men jag ska uppdatera mig om gårdagen och om dagen i stan när jag kommer hem , det lovar jag :)

// Eve

Nu är Eme här :D

Datum: 2011-01-21 Tid: 18:30:22


// Eve

Plugga matte....

Datum: 2011-01-20 Tid: 16:30:02
Hejsan !

Kom hem för ett tagsen och har under tiden jag varit hemma bara ätit och pratat lite med mamma, och nu tänkte jag ta och kolla igenom lite mejl och så och efter det ska jag plugga matte!
Har ju matteprov i morgon och har en hel del sidor att göra!
Annars vet jag inte vad som händer ikväll slappa och se på hockey och handboll kanske? Sen ska jag nog även ta ett varmt bad! Hann ju inte med det igår.



// Eve

Plugg och sen sängen, för jag är jäkligt trött...

Datum: 2011-01-19 Tid: 21:12:13
Hejsan !

Nu är jag hemma från stan, har hunnit med en hel del när jag var inne på öppethus :) Började med att mamma skulle hämta ut våra thailändskapengar så Moa och jag stack till gina, bikbok och H&M :D Efter det träffade vi mamma och gick och åt på tacobaren :)
För mig blev det dock en sallad och mamma och Moa tog varsin nacho de luxe ! Efter det skulle mamma ta spruta men jag och Moa orkade inte hänga med så vi stack och köpte varsin varmchoklad :D och det var riktgit behövligt!
Efter det blev det dags att dra till JENSEN på öppethus, och jag ska nog ta JENSEN och inriktning sambeteende :D Men ska kolla lite till innan jag besätmmer mig helt.!




//EVe

Besök av Mitek....

Datum: 2011-01-19 Tid: 12:51:19
Hejsan !

Sitteri skolan nu och har hålltimme, min tyska är nämligen inställd! Så jag har fixat lite med min svenska ! Annars har vi bara suttit och lyssnat på en förläsning. Mitek som han heter kom hit för att berätta om sina upplevelser uder andra världskriget!
han var nämligen med där och lyckades överleva, han förlorade både mamma och pappa och alla sina syskon!
Det avr jätterörande att sitta och lyssna på honom, speciellt nr han själv började gråta !

Men nu måste jag dra, vi  hörs ;)

// Eve

Öppethus på Jensen.....

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:55:24
Hejsan !

Tänkte bara ta att skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig! Har inte gjort så mycket nu på kvällen, sett på lite hockey och handlboll, ätit, badat och bara slappat!
Även kollat igenom svenskan lite, tyskan ska jag göra i morgon när jag kommer hem och matten kör jag på torsdag! I morgon kommer jag dock inte kunna blogga så mycket!
Ska nämligen på öppethus på Jensen, så mamma, jag och Moa åker direkt när Moa och jag kommer inte med bussne, så typ vid halv fyra!
Och sen så ska vi äta lite när vi kommer in och så skulle mamma åka och ta någon spruta och vid sex ska vi till Jensen! Så vi får väl se när vi kommer hem , ska i alla fall försöka få in något inlägg :)

Men nu ska jag sova, gonatt :D



// Eve

Idag ska jag vara duktig och plugga lite....

Datum: 2011-01-18 Tid: 16:40:15
Hejsan !

Sitter just nu i rummet och har tänt lite ljus och tagit på mig mjukiskläder :D För ska börja plugga lite snart, har nämligen matteprov på fredag, men jag har börjat fatta lite nu! Så ska bara göra några uppgifter till, sen har jag tyska glosor och text, så ska lägga in glosorna och läsa igenom texten!
Sist men inte minst har jag redovisning i svenskan, dock är det typ två veckor kvar tills jag har min, men ska ändå börja öva lite , annars är det inget mer :)

Ikväll blir det väl handboll och slappa :D
Just det, en kompis ska fixa lite bilder åt , eller hon ska göra om några av mina bilder, ska se till att lägga upp dom här sen :)



// Eve

Ännu en super dag med Älsk :D

Datum: 2011-01-17 Tid: 21:43:56
Hejsan !

Förlåt att jag inte skrivit något idag... men efter skolan så följde Adam med mig hem :) Så det blev så att jag inte hann med att blogga något!
Vi har egentligen inte gjort så jätte mycket, sett lite på one tree hill (a) Och vet ni vad? Jag tror att adam har börjat gilla det programet, för jag lät honom se de första avsnitten (y) jag är ju för snäll jag ;) haha
Annars har vi väl inte gjort så mycket annat, eller typ haft ihjäl varandra, nerrå, men vi gillar att skojbråka med varandra så ... jag vi har typ gjort allt för att reta varandra ;)

Och föresten, har ni sett min nya header? :D Vad tycks? :)
Är rätt nöjd med den själv faktisk, och kände att det var dags för mig att kanske byta ut lite ;)



// Eve

Inget kan få mig att sluta älska dig....

Datum: 2011-01-16 Tid: 19:12:27
Hejsan !

Kom hem för ett tagsen , men direkt när jag kom hem satte jag på tvn för att se på one tree hill :D Och medans jag såg på det så blev det att äta lite pizza!
Och nu hamnade jag här och ska snart slänga mig i ett bad och efter det blir det se på solsidan och sen slappa lite till innan man går och lägger sig :D
Hände inte så mycket hemma hos farmor och dom heller, satt och pratade, kollade på skidor , åt mackor och åt tårta och glass :D Och gott kan jag lova er att det vad :D


Tog även lite nya bilder idag som jag tänkte lägga in på datorn i morgon!

// Eve

Farmor och Farfar idag....

Datum: 2011-01-16 Tid: 12:00:10
Hejsan !

Ska ju åka till farmor och farfar idag och fira farfar, vi ska vara där vid två men måste åka här i från vid ett :) (alltså om en timme)
Så jag måste egentligen fixa mig nu, men jag skriver ett inlägget istället ;) haha visst är jag snäll ?
Ska nämligen fixa naglarna lite idag innan jag åker, mina ser nämligen förjävliga ut just nu och jag hatar när de gör det, längtar tills jag ska göra nagelförlägning, tror jag ska beställa tid i veckan :D

Men nu är dte nog bäst att jag börjar fixa mig :)



// Eve

Nu blir det.....

Datum: 2011-01-15 Tid: 20:10:20

Ett bad och.....


Ansiktsmask :D

// Eve

Don't go, stay with me<3

Datum: 2011-01-15 Tid: 14:41:24
Hejsan !

Nu har jag kommit hem igen :) Har varit uppe hos mormor en sväng och pratat lite och sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt, har ätit en semla :D Dock utan mandelmassa, jag tog vanilgkräm istället, jag HATAR mandelmassa (a)
Har inte en aning om vad jag ska göra nu eller vad jag ska skriva här , inte bra! Och känner inte heller för att gå ut och ta bilder sen, eller nu! För jag är lite slö (a)
Men ska se om jag inte hittar några bilder som jag inte har lagt upp så mycket på bloggen, har ju en hel del bilder på datorn som jag inte en kollat igenom, haha sån är jag förstår ni!

Men så länge bjuder jag på en spellista, dock är det inte så jättemycket låtar på den , men men , bättre än inget liksom, eller vad säger ni ? :D

2011
partylikearockstar
Digster NYÅRSFEST
Oscars

Ni fick vi några fler spellistor ;)

// Eve

Lördag 15 Januari 2011

Datum: 2011-01-15 Tid: 11:37:07
Hejsan !

Vaknade för en halvtimme sen och då tvättade jag håret :) Vet inte riktigt varför jag gjorde det , men jag kände för det, för idag händer det väl inget speciellt, ska bara slappa och ha det skönt :) Blir väl att se på lite tv och sen lite film och så :)
Kom ju även på att jag kanske skulle dra ut och ta lite kort som jag kunde lägga upp här sen, men vi får väl se lite hur det blir med det :) Ska i alla fall försöka göra mitt bästa! d

Och i morgon ska jag dra till farmor och farfar, farfar har fyllt så jag tror att vi ska fira honom :) Dock vet jag inte riktigt när vi ska vara där , men det märker vi ;)
Hör i alla fall av mig lite senare och sen i morgon , det låter bra va? :)

¨

// Eve

Är sååå trött !!

Datum: 2011-01-14 Tid: 23:55:38
Hejsan !

Nu har adam åkt hem, eller han gjorde det för en timme sen och jag har precis kommit upp ur ett bad och sitter nu vid datorn och så smsar jag :)
Ska väl snart lägga mig, är så jäkla trött nu känner jag, skolan tar verkligen på krafterna ! Men det är bara för mig att stå ut, jag ska ju faktiskt dra till thailand snart :D
Sorry att jag snackar om det så mycket, men jag längtar så förbannat !!! :P


Koh lanta!

// Eve

Äntligen fredag :D<3

Datum: 2011-01-14 Tid: 17:04:43
Hejsan !

Var skit trött idag när jag vaknade och har varit det hela dagen, suck -.- Men får väl hoppas att jag blir piggare nu när man är hemma :D
Kommer inte kunna uppdatera mig så mycket idag, har ju någon här (a) Ni kan ju gissa vem? (a) hahaha nerrå jag ska avslöja vem för er som inte kan komma på ;)
 Eller , ni får en bild ;)



// Eve

DJURGÅRDEN :D<3

Datum: 2011-01-13 Tid: 21:29:19


// Eve

Torsdag 13 Januari 2011

Datum: 2011-01-13 Tid: 17:40:33
Hejsan !

Skolan som vanligt idag då, hände inte så mycket! Hade ju sovmorgon :D Riktigt skönt, men var lika trött för det! Det märks att skolan har börjar igen kan jag säga!
Men snart åker jag till thailand, och det ska bli så jäkla skönt att komma iväg från kalla sverige till varma thailand :D Kommer självklart sakna mina vänner och min älskling sjukt mycket, men får ju träffa de när jag kommer hem! <3 det är ju trots allt bara två veckor jag är bort :)

Ikväll blir det i alla fall att se på Djurgården-LHC med mamma :D Pappa är hos hasse och ser den och jag och mamma tänkte köpa hem den då det inte är något annat bra på tv idag :D
Sen blir det lite mat till det! tror även att jag ska hinna slänga mig i ett bad också (a) Jag är verkligen beroend av att bada ;) hahaha



// Eve

Allting kommer bli bra igen....

Datum: 2011-01-12 Tid: 18:10:22
Hejsan !

Ska snart slänga mig i ett varmt bad då jag är jäkligt frusen! Inte alls kul! Men men , sånt är livet ibland.. annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll, blir väl tv:n , om det är någort bra förstås, men ska kolla det när jag har skrivit klart det här inlägget!
Såg precis klart avsnitt ett på säsong åtta av one tree hill, och vad ska jag säga? Joo, jag gråter nästan till alla avsnitt! hihihi, men hatar att det bara ska bli problem för alla hela tiden, om och om igen! Och att folk ska dö! Och nu måste jag vänta ända tills på söndag (tror jag) för att se nästa avsnitt :(

Men nu ska jag bada, skriver kanske mer sen eller i morgon :)


Bild brist! Kanske dags att gå ut och ta lite nya i helgen? (a)

// Eve

Två slappa dagar i skolan...

Datum: 2011-01-12 Tid: 16:19:14
Hejsan !

Förlåt att jag inte skrev något mer igår, men jag hade inte tid!
Men tänkte i alla fall ta och berätta lite om hur mina två skoldagar har sett ut :)

Tisdag: Började med engelska och då pratade vi typ och lyssna på en text, matte efter det och då blev det jobba med något, efter det var det svenska och då blev det datasalen och fixa mer med författararbete. Lunch, efter lunchen var det no och då pratade vi typ bara om vad vi ska göra!
Sen var våran elevensval inställd och son fick vi skita i då :D

Onsdag: Började med SO, massa genom gång och sen lite eget arbete om andra världskriget. Efter det var det idrott, fick info om frilufsdagen och sen blev det spökboll :) Efter det var det matte och då blev det att jobba vidare med skala! Lunch, efter lunchen blev det språk och då pratade vi bara om vad vi gjort på lovet, efter det var det mentorstid och stuga, Pratade då om vad som kommer hända framöver och sen blev det att göra klart engelskan och sen lite matte :)




Ska försöka att uppdatera mig bättre i veckorna nu :)
Har ju sett klart one tree hill säsong sju nu, så jag vet inte riktgit vad jag ska göra när jag kommer hem om dagarna , ska i alla fall se första avsnittet på säsong åtta sen (a)


gammal bild!!!

// Eve

Sluta tidigt.....

Datum: 2011-01-11 Tid: 14:03:38
Hejsan !

Sitteri bibblan nyss och slutade vid kvart över ett ! Dock går det ingen buss fören halv tre , så vi skulle jobba lite mes son!
Annars har väl dagen varit som vanligt, inte direkt så kul, men lite slapp ändå! Lite jobbigt att börja jobba riktigt ordentligt direkt, men det är sånt man får ta!



// Eve

Bättre sent än aldrig....

Datum: 2011-01-10 Tid: 19:14:00
Kom precis på att jag glömt att lägga upp en bild på tröjan som jag köpte när jag och Eme var inne i stan! Så jag tänkte faktiskt ta och lägga upp en bild nu :)
Dock får det bli en webbcam bild (a)



// Eve

I will never be afraid again....

Datum: 2011-01-10 Tid: 17:09:27
Hejsan !

Snacka om att det verkligen har blivit en slappar dag för mig... :) hade tänkt att göra en cheescake förut, men det gick inte så bra, för jag behövde digestivekex, men tror ni att vi hade det hemma? nae....
Så jag ringde mamma, så hon fick åka ner och köpa det efter jobbet, så nu har jag äntligen gjort klart min älskade cheescake, men nu ska den bara vara i frysen i ca 4 timmar -.- ;)
Annars har jag nästan bara sett på one tree hill och fixat lite i rummet :)



// Eve

Sista dagen på det hät lovet!.........

Datum: 2011-01-10 Tid: 13:16:01
Hejsan !

Vaknade vi tolv idga och sen dess har jag bara sett på ett avsnittt av one tree hill, pratat i telefonen och kollat mejlen ! Men jag ska faktiskt ha en slappar dag så jag tycker att den har börjat bra :D
Ska se några fler avsnitt av one tree hill sen och så ska jag väl gå runt och pyssla lite här hemma och snäll som jag är ska jag faktiskt laga mat sen , tills mamma och pappa kommer hem (a)
Annars har jag inget mer planerat, eller jo jag ska äta frukost nu , fast tror att det för bli en lunch istället ;)


Bjuder på en gammal bild från i sommras! :)

// Eve

Änglagård - Tredje gången gillt

Datum: 2011-01-09 Tid: 23:16:23


En riktigt bra film, blev väldigt överraskad att den var så bra som den va! Brukar inte tycka om svenska filmer så mycket, men änglagård är verkligen super!
Så jag rekommenderar er att se den! Den är riktigt rolig!
Och ett stort plus är ju att det är så många skådisar med i den som man känner igen :)

// Eve

Änglagård - Tredje gången gillt

Datum: 2011-01-09 Tid: 23:16:23


En riktigt bra film, blev väldigt överraskad att den var så bra som den va! Brukar inte tycka om svenska filmer så mycket, men änglagård är verkligen super!
Så jag rekommenderar er att se den! Den är riktigt rolig!
Och ett stort plus är ju att det är så många skådisar med i den som man känner igen :)

// Eve

Super dag med Moa :D<3

Datum: 2011-01-09 Tid: 21:59:50
Hejsan !

Kom precis hem från en super dag med Moa :D
Dagen började med att vi vaknade vid 11:15 och då bestämde vi att vi skulle åka in till stan och äta på kebabbaren och sen se på bio, så vi planerade att ta 17:03 tåget in!
Sen gick vi ner och åt frukost och bestämde oss för att slappa ett tag, så vi satte på The Social network, dock kom vi aldrig riktigt in i filmen, så vi bestämde oss för att ta 15:04 tåget istället!
Så moa stack hem till sig för att fixa sig och duscha och jag stannade hemma och fixade mig och duscha, sen stack jag hem till moa och lämnade hennes byxor som hon glömde hos mig!

Efter det gick vi tillsammans till tåget och åkte in, gick direkt till kebabbaren och åt och sen gick vi till bion för att bestämma bio, men vi hade lite problem för att the tourist var slut, det var även svinalängor (eller vad den hette) och några andra vi ville se! Så vi bestämde oss för Narnia, men ändrade oss ett antal gånger , men till slut blev det Änglagård!
Sen gick vi till vårat café och drack lite choklad, eller jag gjorde det och moa drack nougatkaffe :D Sen stack vi till bion och den var sjukt bra :)
Kan ta och skriva om den sen, men nu ska jag slänga mig i ett bad :D

// Eve

Oups inte ensam inatt heller....

Datum: 2011-01-09 Tid: 11:50:17
Hejsan !

Var ju med Adam igår såklart, och vi gjorde väl inte direkt så mycket, låg i sängen till klockan halv fyra och såg på film! Efter det stack jag upp och fixade mig lite och runt fem kom moa, och då spelade vi lite spel och sen stack moa hem och jag och Adam gjorde inte så mycket!
Sen vid tjugo över tio så följde jag med Adam till bussen och möte moa på stationen, vi bestämde nämligen att hon skulle sova hos mig :)

så nu har vi precis vaknat och funderar på vad vi ska göra idag! Vi funderar faktiskt på att ta 17:03 tåget in till stan och äta på kebabbaren :)




// Eve

Here in my arms.........

Datum: 2011-01-08 Tid: 12:19:15
Hejsan !

Sorry för att jag inte bloggade något mer igår... men jag orkade inte och hade inte tid! Men jag får väl ta igen det idag och i morgon , eller vad säger ni?
Annars har det inte hänt så jättemycket, Adam kom runt tre igår och då satt jag och såg på one tree hill som vanligt (a) oups!
Sen såg vi på film, låt den rätte komma in, och den var väl bra, fast väldigt hemsk!

Vaknade runt tio idag fast dock var vi vakna runt sex i morse också, så idag får det bli en slappar dag :D



// Eve

Nu har jag fixat mig och såhär ser jag ut....

Datum: 2011-01-07 Tid: 13:49:47





// Eve

Be carefull with my heart....

Datum: 2011-01-07 Tid: 12:34:17
Hejsan!

Vaknade runt halv tolv idag och då gick jag direkt och la mig i ett varmt bad för att verkligen vakna till :) Och skönt var det också! Passade även på att raka mig och ha ansiktmask :D
Och nu sitter jag och lyssnar på musik, ska även snart fixa naglarna och sen börja fixa håret och sminka mig :)
Fanny skulle ha kommit upp idag och fixat photoshop åt mig, men så frågade hon om jag ville ha den nyare, och det ville jag så hon skulle säga till när hon kunde fixa den :)

Adam kommer även idag, han kommer väl runt halv fyra tror jag :) Och så kanske moa kommer en sväng och lånar några filmer och mina sims-spel :)
Så jag har fullt upp hela dagen , eller rättare sagt ända tills i morgon (a) Men det är bara kul !


Saknar Turkiet, men iår blir det thailand istället :D

// Eve

All over the world...

Datum: 2011-01-06 Tid: 20:25:21
Hejsan !

Nu är jag hemma från hockeyn, så ska bara slappa hela kvällen :D
Men i alla fall stack ju in med 13:05 tåget, dock var det försenat så det kom inte fören vid 13:30, så var inne i stan runt 14:05 och då stack pappa och jag till järnvägscafét och åt :D
Sjukt god mat har dom där, så jag rekommenderar att äta där, lite dyrt , men det var värt pengarna :D
Här får ni en bild på maten:


Pappa tog pyttipanna och jag tog kycklingfilé med pommes och tatziki :D

// Eve

Hatar all den här snön!!!!!!

Datum: 2011-01-06 Tid: 11:16:15
Hejsan !

Nu har det snöa så in i, i hela två dar här! Och jag är riktgit trött på det! Kallt och jävligt är det också, och det är inte alls kul att gå ut! Är det inte så att man halkar så fort man kommer ut så är det att man inte kan titta upp för då får man massa snö i ansiktet! Nae, det här är inget jag gillar!
Jag tycker bättre om sommaren, så nu vill jag att den ska komma!!!!

Annars idag så blir det ju hockey med pappa , den börjar fyra så vi tar 13:00 tåget in , och sen när jag kommer hem ska jag väl bara slappa, se några avsnitt av one tree hill :)
Ska nog kanske plocka lite i rummet också, ser lite ut som ett bombnerslag här ;)



// Eve

Ibland blir det inte som man vill...

Datum: 2011-01-05 Tid: 23:05:22
Hejsan!

Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, eller jag har hunnit med att rensa garderoben, så nu står det två stora påsar med kläder i mitt rum.
Annars har jag bara ätit lite och sett på JVM, eller jag ser fortfarande på det bara det att det är paus just nu , så jag passade på att skriva ett inlägg :)
Inte för att jag direkt vet vad jag ska skriva om, känns som att jag inte har något intressant att skriva om, men jag ska försöka att göra mitt bästa för att kunna uppdatera mig så mycket som möjligt :D



// Eve

Idag blir det en slappar kväll :)

Datum: 2011-01-05 Tid: 19:31:27
Hejsan !

Kom nyss hem , eller jag kom hem från stan vid sex och då stack jag direkt ner till mika och pratade lite :) Men nu är jag ju hemma igen och ska bara slappa lite :)
Ska se om jag hinner med att städa/fixa/rensa min garderob ikväll , för på söndag kommer det upp en tjej som ska köpa lite av mina kläder, eller hon ska kolla på dom :)
Jag är ju en sån som köper och sen kanske bara använder det 1-5 gånger eller inte alls! Och då gör vi så att vi säljer det billigare till de som vill ha istället för att slänga det :)

I morgon blir det ju hockey på eftermiddagen och sen på fredag-lördag är jag ju med adam :) Söndag och måndag har jag inget planerat , så det är bara att höra av sig om någon vill hitta på något de två sista dagarna på lovet :) hihi



// Eve

Idag har jag också fullt upp.....

Datum: 2011-01-05 Tid: 10:41:37
Hejsan !

Ska ju med mamma till sjukhuset idag som jag har skrivit ett antal gånger, efter det blir det väl stan och äta lite! Sen efter stan och så när jag har kommit hem så har det blivit lite ändrade planer, ska nämligen träffa Mika :D<3 Var ett tagsen vi sågs nu, eller i lördags var sist vi sågs, men det är lååååång tid för oss ! (a)
Vet inte vad vi ska göra, men vi ska väl typ sitta och prata lite som vanligt, skratta kommer vi väl också göra, eller jag vet att vi kommer göra!
Finns ingen som jag skrattar så mycket med som med Mika :)
Men nu ska jag fixa mig, slänger in ett inlägg när jag kommer hem sen , och kanske hinner lägga in bilder på tröjan jag köpte :)




// Eve

Myspys med Eme på stan :)

Datum: 2011-01-04 Tid: 23:54:04
Hejsan !

Drog ju in till stan med Eme idag också :) Och lika trevligt var det idag som det var igår! Jag köpte en tröja och något nagelset. Eme köpte däremot en massa mer!
Blev att äta på ming palace , sjuuk mysigt :) Sen gick vi typ bara runt och kollade på kläder och prövade! Vid tjugo över fyra tog eme bussen hem till riffet och jag stannade kvar och väntade på pappa som skulle komma, och när han kom stack vi upp till farmor och farfar! Där träffade jag kusinerna en snabbis och sen åt vi och efter det blev det att ta bussen till hockeyn :)

Och nu är jag hemma och ska snart dra mig till sängen , ska ju med mamma till sjukan i morgon och sen ska vi väl handla lite mat och äta lite!


Har insett vilka som är mina riktiga kompisar nu.... och vilka som
kommer finnas kvar i framtiden.. och DU finns inte med!

// Eve

Take my hand and just don't let go, for as long as I got you I be allright!

Datum: 2011-01-04 Tid: 09:23:05
Hejsan !

För min del blev det att gå upp vid nio idag , det gick väl bra men jag är jäkligt trött nu! Men det är väl lika bra att man börjar vänja sig lite grann i alla fall !
Annars ska jag bara fixa mig och sen dra till eme runt halv elva, vi måste till melkers och fylla på hennes busskort om jag inte minns fel! Men ska smsa henne sen och se hur det var!
för mig blir det nog ingen shopping idag , för mina pengar är snart slut, men när skolan drar igång igen och allt så ska jag börja spara :) Gäller ju att ha lite pengar till sommaren!
Men vet vem, kanske det blir en tröja eller något annat? (a)



// Eve

Kanske dags att lägga sig?

Datum: 2011-01-04 Tid: 00:14:44
sitter här och funderar på om jag inte ska ta och lägga mig? Lär ju bli en lång dag i morgon, och jag vill ju inte vara trött när jag ska springa på stan med eme och när jag ska på hockey med pappa! Men aja vi får väl se! Är inte jätte trött än, men inte jätte pigg heller!
Annars har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem , mest sett på hockey och sen har jag även hunnit med att bada :D Vilket var jäkligt skönt!
Ska dra och fixa mig lite nu, men lovar att jag skriver innan jag åker i morgon :D



// Eve

Eme och jag är lite konstiga vi (a)

Datum: 2011-01-03 Tid: 21:30:38
Hejsan !

Var ju som sagt med Eme idag och jag stack ner till henne runt tolv och sen när jag kom dit fixade hon klart sig, sen kollade vi datorn, efter det satte vi oss vid tv:n och drack julmust :)
Vid halv två tiden kom hennes mamma hem på lunch och då skulle vi bort till kach och köpa tv:n som jag pratde om, men då hade inte den kommit hem! Så då stack eme och jag upp till mig och sjöng singstar :D
Efter att vi sjungit ett tag så gick jag in på facebook, och så fick jag syn på en sak (jag ska inte säga vad) och då blev jag sjukt sugen på kebabbaren och det blev hon också!
Och duktigt som vi är bestämmde vi oss för att ta halv sex bussen in till stan och käka på kebabbaren och sen ta en varmchoklad :D
Så nu är jag precis hemkommen från stan , och trevligt har det varit :)

I morgon ska jag ju åter in till stan för att gå på hockey, men den börjar inte fören vid sju, men jag åker inte vid 11:08, för eme ska nämligen in och shoppa och då passar jag på att följa med så jag slipper gå själv och så :D men nu ska jag se på JVM, hörs senare :)
¨


// Eve

You and me<3

Datum: 2011-01-03 Tid: 11:28:43
Hejsan !

Sitter och lyssnar på musik och ska snart dra mig till badtummet för att fixa mig, efter det drar jag ner till Eme :D Hon och hennes mamma skulle köpa tv tror jag och då hänger jag så snällt med :)
Efter det så tror jag att vi drar oss upp hit för att sjunga singstar , sen blir det säkert en del kort också! hahaha Om nu eme vågar ta med mig ;)
Annars vet jag inte vad dagaen har att erbjuda, men jag kommer att ha fullt upp och roligt kommer jag ha :)



// Eve

Så fin och sorglig text!

Datum: 2011-01-02 Tid: 22:12:38

Adam: (ringer henne på mobilen): Hmmm..? Undrar varför hon inte svarar?!

Nathalie: Aah, där är telefonen! Hallå?!

Adam: Heej Älskling, jag har försökt ringa dig hela dan, varför har du inte svarat?!

Nathalie: Åhh, ehm.....jag var tvungen att gå till doktorn. Men jag måste gå. Älskar dig hejdå.




Dagen efter var inte Nathalie i skolan, och Adam undrade vad som pågick.



Adams kompis: Tja polarn! Jag hörde om din tjej, sorry dude.


Adam: Va?! Vad har hänt?!


Adams kompis: Ehm...Nej jag skoja bara, jag sa bara det för att hon inte är här idag.


Adam: Ööh?! Okej. Antar jag?!



Adam ringer Nathalie, men får inget svar. Senare på kvällen får han ett nummer av sin kompis. Adam ringer numret och hör en kvinnoröst i telefonen:



Dam: Hallå?! Sjukhuset.


Adam: Hej, jag fick detta numret av min kompis, men jag antar att det bara var ett skämt. Jag skulle ringa min flickvän.


Dam: Nej det tror jag inte, detta är Akutmottagningen. Vad är din flickväns namn?


Adam: Nathalie Waters.


Dam: En sekund bara...


Adam: OK?!


Dam: Ja, vi har en patient som heter så. Hon kom in hit i morse.


Adam: Va?!?!? Varför är hon där?!


Dam: Kom till sal B-19 här på sjukhuset. Så kan du få träffa henne.
 


Adam fäller en tår men skyndar sig sedan till sjukhuset, där han hittar Nathalie liggandes på en säng.



Adam: Nathalie? Är du vaken?!

Nathalie: Ja, jag är här.

Adam: Vad gör du här älskling?!

Nathalie: Kom du ihåg att jag frågade dej på telefonen en gång om:



Natalie:
   
Hej älskling, kan jag fråga dig en sak?
Adam:
   
Såklart du kan!
Nathalie:
   
Älskar du mig?!
Adam:
   
Såklart jag gör! Gör du?
Nathalie:
   
Absolut! Jag måste berätta en sak för dig...Jag skulle dö för dig.



Sätta en pistol vid mitt huvud, och skjuta för din skull.
Adam:
   
Ja det klart. Och jag känner det samma för dig.




*Tillbaka på sjukhuset*



Nathalie: Kommer du ihåg?!

Adam: Ja!

Nathalie: Fölåt att jag inte berättade. Men jag har cancer, och jag kunde inte berätta det för dig. För jag var så ledsen!

Adam: Va! Varör! Nej! Herregud! Varför händer det här!?!?!?


Nathalie: Jag har bara en timma kvar att leva....Jag Älskar dig så mycket!


Adam: Jag Älskar dig med. Älskar dig så mycket!


Nathalie: Jag dör för dig! Du ska veta det! Jag Älskar dig, och du kommer Alltid vara i mitt Hjärta!




Under den tiden dör hon.

Nästa dag tar pojken självmord med en pistol. Och ett brev säger:

Jag dör för henne, precis så hon dog för mig. Jag satte en pistol mot huvet

för hennes liv! Även om hon är borta. Kommer vi även vara tillsamans,

på en bättre plats. I himlen!¨


// Eve


Jag gör allt för att ha dig här!

Datum: 2011-01-02 Tid: 18:48:56
Hejsan , vad gör ni? :)
Själv sitter jag och lyssnar på musik och dricker cider :D Ska nog snart slänga mig i ett bad och sen blir det att glo på några avsnitt av one tree hill (a) hihihi
Efter det vet jag inte vad jag ska göra? Ska i alla försöka att komma i säng skapligt i dag, i morgon väntar ju en hel dag med Eme, och jag vet hur trött man kan bli efter en sån ;) hahaha
Men nu tänkte jag bjuda på lite musik :D

Robbie Williams – Shame
Bob – Magic - Feat. Rivers Cuomo
Bruno Mars – Grenade


// Eve

Nu är jag hemma igen...

Datum: 2011-01-02 Tid: 17:40:12
Hejsan !

Kom nyss hem efter en dag på stan med familjen och mosters familj :) Åkte till ikano först av allt och då gick jag med moster (carro) och kollade i olika affärer, kusinen (wilma) gick med mamma , pappa gick ihop med micke :) Och jag fick en ny brunkräm av moster , min tog nämligen slut i morse, inte kul! Men tack moster :D
Sen blev det att äta på sannes (y)
Efter det drog vi till sjukhuset och hälsade på hasse, och han är nog så pigg så att han troligen kommer att få åka hem i morgon :D Skönt det!

Annars ikväll blir det bara att slappa och ha det skönt :D Ska nog lägga mig i ett bad med ansiktsmask och lite sånt ! (y)



// Eve

Träffa moster och kusin idag :)

Datum: 2011-01-02 Tid: 10:41:44
Hejsan !

Håller som vanligt på att fixa mig när jag skriver mitt första inlägg för dagen , och har som vanligt tvättat håret och ska snart sminka mig och lite!
Måste åka härifrån runt elva eller typ kvart över, så jag har nog lite bråttom, eller nej föresten det har jag inte ! ;) HAHAH
Vet egentligen inte vad jag ska skriva, för det känns som att jag har bloggat om allt redan, för det är ju inte direkt så att det har hänt något under natten! ;)
Men jag tar och skriver mer när jag kommer hem , för då lär jag ha mer att blogga om i alla fall :)


Bildbrist, så det får bli en bild från turkiet i sommras :D

// Eve

Ingen annan är som du <3

Datum: 2011-01-02 Tid: 00:21:39
Hejsan !

Får bli ett sista inlägg innan jag går och lägger mig, håller nämligen på att skicka massa bilder till mika på msn och det tar ett tag och jag visst inte vad jag skulle göra så det fick bli ett inlägg till ;)
I morgon (eller idag då) så blir det att dra in till stan och äta med mamma, Moster, Kusin och Micke :D Och sen blir det nog att åka upp till sjukhuset igen en sväng!
När jag kommer hem , om jag orkar och hinner så ska jag vara med moa tror jag :)<3 Vet inte vad vi ska göra , men något hittar vi nog på om det blir så ;)

Annars är det väl som sagt fullt upp nästan hela veckan, inga ändrade planer, eller jo jag skrev att jag var ledig på måndag, men det är jag inte längra! För då ska jag vara med Eme och vi ska sjunga singstar som bara den (a) (y)



// Eve

Året 2010... (ännu ett tidsfördriv)

Datum: 2011-01-01 Tid: 23:59:13
Hur har året 2010 varit för dig? - Det var nog kärlekens och vännernas år :D
Bättre än förra året? - Nae, asså jag mår nog lika bra... eller lite bättre för att jag träffa älsk !
Har du träffat några nya vänner? - Oja, och det är jag glad för!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? - Massa, har varit ett super år !
Har du flyttat under år 2010? - nae
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Många :D
Isåfall vilken? - Jan Wayne vs. RainDropz! – Numb - DJ Lanai Jump Mix Edit
Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love
Idol Allstars 2010 – All I Need Is You
Minnah Karlsson – Total Eclipse Of The Heart
Minnah Karlsson – Not Ready To Make Nice
Minnah Karlsson – Twist And Shout
Har du druckit alkohol? - ....
Har du rökt? - nopp
Har du kysst en främling? - nae

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - Super bra :)<3
Har du varit kär? - Helt klart och det är jag fortfarande<3
Har du sagt jag älskar dig till någon? - kan du ge dig på!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - hihi aa (a)
Har du haft sex någon gång under året? - ....
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nae

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nae och glad är jag för det1
Har någon i din släkt avlidit? - hmm, nae!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nae jag är inte en sån som slåss!
Har du varit i slagsmål? - hahaha nejnej!

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Inget så där jättestor , finns väl vissa små saker!
Vad isåfall? - 
Har du skämt ut dig? - haha oja!
Har du ljugit för en vän? - nae!
Har du varit ute en hel natt? -ja
Har du blivit tagen av polisen? - nae
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ....
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? -ja :)

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du i? - Värgårn -.-
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nae
Hatar du någon i din skola? -  Hatar är ett starkt ord, men det finns folk jag inte tycker om!Har du gjort något framsteg? - Jaaa :)
Har du haft alla rätt på ett prov? - Jaoo :D

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Aa.:)
Har du förlorat en vän? - Nae
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - mm :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej!
Har du ljugit för en bästavän? - nej!!!
Har du haft en relation med en vän? - Har det nu, eftersom att jag och adam var kompisar innan vi blev ihop, så antar det!
Har du många killkompisar? - Lagom :D


// Eve

All i need is you..

Datum: 2011-01-01 Tid: 23:31:19
Hejsan !

Idag var jag med Mika, Adam och Oskar igen :) Och vi har pratat, oskar har spelat gitarr och sen har vi sett på lite filmer :) Adam och jag var även nere och köpte pizza till oss alla , så vi satt och åt den hemma hos mika och massa:) Kul har vi i alla fall haft det!
Sen får jag väl även ta att säga Grattis till Mika och Oskar som funnit varandra :)<3

Vid nio skulle i alla fall Oskar hem för han skulle upp tidigt och åka skidor i morgon, så då passade även jag och adam på att sticka hem till mig och ha lite ensamtid :)
Visserligen hann vi inte vara så länge då, för han skulle ta tio i elva bussen för han kanske också ska åka skidor i morgon ;) hahaha



// Eve

2011 nu då...

Datum: 2011-01-01 Tid: 11:44:29
Måste säga att det känns jäkligt konstigt att skriva 2011 istället för 2010 :O Men man vänjer sig väl med tiden ! Hoppas ni hade en bra dag igår i alla fall :D
För det hade jag , blev mycket dans, singstar och massa annat ;) Haha lite seg idag måste jag säga, var inte hemma fören vid två och sen tog det ett tag innan jag kom i säng eftersom att jag var tvungen att lösa lite saker!
Får väl se om jag lägger upp några bilder, men det tror jag inte ;)

Idag blir det i alla fall att vara med Adam, Oskar och Mika igen :) Eftersom att jag inte kunde fira med alla igår så kände jag att jag ville träffa dom idag :)
Så dom kommer vid ett eller jag ska dra till mika snart och jag är inte klar :O Och dom kommer vid ett, aja jag hinner ;)



Fick även reda på att det hänt en sak med en kompis, eller känner den inte skit bra, men vi smsar och så berättade han vad som hände igår!
Jävla idioter det finns asså :O Tur att den mår bra nu i alla fall :D

// Eve

RSS 2.0