Ni ska bara veta vad jag gjort idag...

Datum: 2011-05-30 Tid: 17:46:57
jo jag har gått ut till älskling! :O hahaha det är typ 8 km dit! Inte så jättemycket , men tillräckligt mycket för att det ska vara jobbigt och när det är såhär varmt!
Gick ju inte själv som tur va fick sällskap av Felix, så det blev lite lättare :) Älskling hade inte en aning om att vi skulle komma, men när vi kom och han hade slutat va förvånad och chockad bakade vi kakor! :) hihi
Sen blev det att åka moppe till stationen och ta tåget där ifrån ;)

Ikväll blir det i alla fall fotboll med pappa! :)

// Eve

Lyckad helg! :)

Datum: 2011-05-29 Tid: 20:12:22
Hejsan !

Hann inte skriva något när jag kom hem från bröllopet igår! Drog direkt upp till mormor för att äta lite smörgåstårta och sen hem igen för att hämta mika och sen när till tåget för att möta adam , efter det blev det tåget in till stan där vi käkade på kebabbaren :)
Efter det kom Victor och möte oss och så stack vi hem till honom för att se på skräck film :) Fick bli insidious!
Kom hem runt kvart över elva och då fixade jag mig för kvällen och så gick jag och älskling och la oss, dock somnade vi inte direkt men sen lyckades visst han somna och jag låg uppe ett tag! ;)



// Eve

Fick bli den här klänningen....

Datum: 2011-05-28 Tid: 12:14:45

Inte världens bästa bild, men den får duga så länge! :)

// Eve

Vad ska jag ha på mig!?

Datum: 2011-05-28 Tid: 10:35:53
Hejsan !

Just nu har jag ett problem, eller egentligen har jag två!! Men tänkte bara ta upp ett här så länge eftersom det andra nog löst sig! :)
Mitt problem är i alla fall att jag ska på bröllop idag ( bara på vigseln) och jag har ingenting att ha på mig!!!! Herregud jag vet inte vad jag ska göra!!?

Aja bäst att fortsätta leta , hör av mig mer sen :)

// Eve

Älskar dig så otroligt mycket!!!

Datum: 2011-05-27 Tid: 23:32:05

<3

// Eve

oj, glömde helt bort bloggen!

Datum: 2011-05-26 Tid: 21:49:04
Hejsan!

Ska straxt gå och lägga mig så jag är utvilad tills imorgon! Volleyboll tunering! Nu jävlar tar vi dom tjejer!
Och som ni märker på rubriken så glömde jag helt bort bloggen idag , har suttit och stickat på min halsduk som jag håller på med på slöjden! :)

Och imorgon blir det nog inte heller så mycket uppdatering då jag ska hem till älskling! :)
Troligen lite ändrade planer inför lördag också då det kanske blir bio! :) hihi mysigt ju!

// Eve

What are words if you reallyt don't mean them when you say them?

Datum: 2011-05-25 Tid: 19:08:13
Hejsan!

Var hemma runt sex idag! Vet skit sent, men jag har inte varit i skolan så länge! För efter skolan drog jag med eme till hemköp och köpte lite och äta sen stack vi vidare och eme solade! Efter det stack vi till vårdcentralen där Eme skulle göra en sak!
Efter det kom hennes mamma och hämtade oss och sen cyklade jag hem och nu sitter jag här och slappar! :)



// Eve

Have a good life!

Datum: 2011-05-24 Tid: 18:22:12
Hejsan !

Seeeg dag måste jag säga, inte alls kul! Trött som bara den och sur! Önskar det kunde bli lite bättre väder, sol och värme gör mig på bättre humör kan jag lova! :)
Annars har det inte hänt något speciellt idag och kommer inte hända något speciellt under kvällen heller kan jag säga! Så har inte alls något att skriva om tyvärr :(
Men det kommer jag förhoppningsvis ha i helgen då den är helt uppbokad som det verkar nu! :)

Fredag: Troligen hänga med älskling hem! :)
Lördag: Bröllop, sen kommer älskling hit och vi ska grilla med Victor och Mika! :)
Söndag: Åka till stan med Mamma! :)


Får bli en bild på den här snyggingen idag! :)

// Eve

Eme och jag har varit duktiga och sprungit idag!

Datum: 2011-05-23 Tid: 18:50:17
Hejsan !

Är precis hemkommen från en springtur med Eme :) Riktigt skönt är det att springa, och man känner sig riktigt duktig efter det! Och det känns verkligen som vi kommit in i det!
Ännu skönare är det att man inte har något plugg nu , dock kommer vi att ha några prov till men det är inte så mycket, och det är ungefär bara 12 skoldagar kvar! :)

Just det , det inlägget jag skrev igår blev lite hastigt! Men jag hade precis återhämtat mig från chocken ;) haha Nej det är inget att skratta åt!
Det var nämligen så att jag , eme och älskling va och bada och älskling dyker i och kommer upp och säger att han slagit i huvudet i en sten! Jag tvingar upp honom ur vattnet och ser att han blöder från huvudet! Great! Men han hade en jävla tur, för det blev bara lite skrapsår lite var som i huvudet!



// Eve

Varit och badat....

Datum: 2011-05-22 Tid: 18:10:55
Hejsan !

Blev att dra ner och bada med Eme och älskling förut! :) Dock slutade det inte som vi tänkt oss, men allt är bra nu i alla fall! trodde jag skulle börja tjuta!

Skriver mer sen! :)

// Eve

Where are you?

Datum: 2011-05-22 Tid: 12:28:52
Hejsan !

Söndag idag, känns väl lite sådär! Men det är ju fint väder och jag har fullt upp! I alla fall som det värkar nu, jag vaknade vid tio och sen dess har jag badat, rakat mig, haft ansiktsmask och städat! Och nu väntar jag på att älskling ska spela klart sin match så jag vet om han kommer hit sen! :)
Får väl se lite vad som händer och sker! Hoppas på det bästa i alla fall! Men nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag ut i det fina vädret! :)



// Eve

En stund på bryggan med Evelina Sjöö och Mikaela Blomberg....

Datum: 2011-05-21 Tid: 19:41:08


// Eve

I will always love you....

Datum: 2011-05-21 Tid: 08:51:40
Hejsan !

Uppe tidigt idag för en gångs skull! Vaknade redan halv nio, dock ställde jag klockan eftersom jag ska iväg! Ska till mariannelund och kolla på när kusinen spelar fotboll! :)
Och det tar ju då ett tag att åka dit, typ 1 timme eller något från där jag bor! Hoppas på att det blir varmt idag i alla fall så man kan sitta och sola smatidigt!

Ikväll blir det förhoppningsvis att gå ut en sväng med Mika! :) Vi ska nog dra oss neråt vattnet och sitta och mysa precis som förra året med lite dricka och något gott att äta! :) Jag tycker det låter super faktiskt!



// Eve

Ingen tid för bloggning idag....

Datum: 2011-05-20 Tid: 23:37:28
Hejsan !

Inte hunnit blogga fören nu , när jag kom hem från skolan blev det att se ett avsnitt av Gossip Girl, efter det sov jag ett tag och vaknade av att jag fick ett sms av Eme som frågade om jag ville hänga med ut och springa! Och det tackar man inte nej till!
Så var nere hos henne vid sex tiden och vi sprang i cirka en halvtimme och sen bestämde vi oss för att avklara vårt första dopp för iår!
och här ska ni få bevis på att vi lyckades.....




// Eve

I Can't stop loving you!

Datum: 2011-05-19 Tid: 21:33:10

Hejsan!

Får bli ett snabbt och kort inlägg nu... ska nämligen slänga mig i ett bad!
Dagen har i alla fall varit bra , skolan var ju sådär som vanligt, är jäkligt trött! Men det jämnade ut sig när älskling följde med hem! Han gjorde verkligen min dag! :)



// Eve

Barn&Hundvakt....

Datum: 2011-05-18 Tid: 20:18:10
Hejsan !

Har varit både Barn&hundvakt idag , gick super med båda :) Släppte ut hundarna när jag kom hem från skolan och sen drog jag och hämtade tindra på dagis :)
Väl hemma så åt vi lite kladdkaka och såg på pippi långstrump på de sju haven! hahaha det var längesen man såg den måste jag säga!

Nu slappar jag och pratar med älskling om vart vi ska va imorgon! :) hahah
Men hör av mig någon gång under morgon dagen eller senare ikväll, beror på hur trött jag är!

// Eve

Tillsammans klarar vi allt!

Datum: 2011-05-17 Tid: 16:53:44
Hejsan !

Usch vilket väder det är idag!! Regn, regn och åter regn! Aja, hoppas i alla fall att det är uppehåll ikväll så att jag kan dra och kolla på fotbollen! Har inte direkt någon lust att kolla på det om det regnar! Men det återstår att se. annars idag har vi bara haft en och en halv lektion i skolan!
efter det blev det först en teater i en timme, efter det lunch i 45 minuter och sist men inte minst en föreläsning på 2 timmar! Väääldigt jobbigt att sitta och lyssna på!
Fast det positiva va ju att vi fick sluta vid två, vilket i mitt fall betyder att jag hann med halv tre bussen hem! :) Och då blev det att dra till melkers med Eme och köpa Ben&Jerrs's :)



// Eve

Härlig känsla asså.....

Datum: 2011-05-16 Tid: 20:58:35
Hejsan !

Kom precis hem efter en spring tur! :) Känns riktigt skönt att ha sprungit! Nu gäller det bara att hålla i det! Springa minst 2-3 gånger i veckan , men ska helst springa mer!
Men tar det lite lugnt till en början! Har till och med satt upp mål för hur mycket jag ska orka!
Känner mig i alla fall riktigt stolt som har fått mitt feta arsle ur soffan! ;)


(gammal bild)

// Eve

Daylight in your eyes, daylight in your smile.....

Datum: 2011-05-16 Tid: 16:41:48
Hejsan!

Skolan idag igen , kändes väl inte sådär jättekul att gå upp imorse, och ännu värre blev det när man kollade ut genom fönstret och såg vädret! Regn är inte direkt det bästa jag vet!
Blir så jäkla depp av det , och hatar att man måste springa för att inte bli genomblöt, men nu börjar det i alla fall att klarna upp lite! :) Hoppas på att vi kan få en dag utan regn imorgon i alla fall! Skulle va på betydligt bättre humör då! ;) hahaha inte för att jag är på så jättedåligt just nu! :P


Jag har sån tur som har dig! <3

// Eve

Can you feel the love?

Datum: 2011-05-15 Tid: 11:16:53
Hejsan !

Älskling kommer hit idag! :) Men innan dess ska jag städa lite i rummet, fixa mig och sen dunka musik! Har redan hunnit med att ta ett lååångt bad, rakat mig, tvättat håret, städat lite i badrummet! Jo tjena hur länge har jag varit upp!? hahaha, jag har inte varit uppe så länge som det låter kan jag säga er! ;)



// Eve

En tredje plats, bra kämpat Saade! :)

Datum: 2011-05-15 Tid: 00:58:42



Han är grymt snygg asså!!!!

// Eve

Ändrade planer under kvällen...

Datum: 2011-05-15 Tid: 00:47:27
Blev tyvärr ingen tjejkväll med Mika :( Så istället stack jag ner till Eme och mös :) Vi gick på en promenad som var mindre trevlig, fy fan säger jag bara!
Och sen har vi bara tittat på eurovision song contest,  och med min attityd och var natthumor så blev det en hel del skratt måste jag säga!!! hahaha



// Eve

Still in love!

Datum: 2011-05-14 Tid: 17:37:26
Hejsan !

Kom nyligen hem från stan , har varit en riktigt trevlig dag med både skratt, oro och bra väder! :) Riktigt go mat har vi käkat också! Så steve's coffee lär bli vårat nya stället!

Nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att Mika ska komma! :) För ikväll ska vi ha en riktig tjejkväll! Vi ska skratt så vi gråter, vilket vi är väldigt bra på att göra! hahah



// Eve

En ängel flög förbi mot himlen så fin!

Datum: 2011-05-14 Tid: 09:48:57
Hejsan!

tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag fortsätter att fixa mig och sen dra! Egentligen har jag inte så jättemycket attt berätta men igårkväll vid halv tio blev det att dra ut en sväng med Eme och Pripps! :) Och ingen kommentar på hur många hjärtattacker vi fick under en timme där ;)
Annars hände det inte alls mycket , gick och la mig runt halv tolv för att orka upp idag , blir ju en lång men underbar dag! så det ser vi fram emot! :)


Ibland slår saknaden till igen!
Fan vad jag saknar dig!

// Eve

You freak me out!

Datum: 2011-05-13 Tid: 21:13:57

I see your face,
 I feel so small I see your lips,
I feel so high I see your eyes,
 I feel so hot I see your nose,
I feel so cold I can only describe my feelings in one meaning:
You freak me out!



HEEEEELG!!! :D

Datum: 2011-05-13 Tid: 17:18:01
Hejsan!

Äntligen helg igen, och min helg är som vanligt fullbokad! Imorgon blir det att dra in till stan med Eme för att käka lite gott och bara njuta av helgen! Sen när jag kommer hem där ifrån så ska jag träffa Mika och vi ska väl se på Eurovision son contest och prata! :D
Så lördagen är helt fullbokad, och på söndag kommer älskling hit! :) Men idag är det bara en lugn dag och jag ska väl fixa lite i rummet och slappa! :)

I skolan idag gjorde jag mig illa, men nu är det inte så mycket mer med det! Annars hände det inte så mycket i skolan heller! Rätt slappt har det varit i alla fall! :)


<3

// Eve

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men tillsammans fixar vi det här! För jag älskar dig!

Datum: 2011-05-12 Tid: 20:55:16
Hejsan !

inte hunnit skriva något fören nu , har haft fullt upp med både det ena och det andra! Både roliga och mindre roliga saker! Tänker inte gå in på de tråkigar för det är privat men jag delar gärna med mig av de roliga! :) Blev i alla fall att gå en sväng till Mika och prata ut! :)
Vid halv sju stack jag ner till samhället för att möta Eme för att köpa glass! men det blev mer än att bara köpa glass, vi tog en rätt så lång promenad runt Riffet och pratade ut! :) Så den här dagen slutade också bra!


Allting kommer bli bra till slut du ska se att allting ordnar sig!

// Eve

Äntligen har man internet igen...

Datum: 2011-05-11 Tid: 21:49:59
Hejsan !

Måste säga att denna dag slutade bättre än jag kunnat ana! Skolavslutningsklänningen har kommit och den passade perfekt, vi fick även vårt internet idag och det är skit snabbt!
Och då undrar ni säkert vad som gjorde att min dag var dålig från början , men det kan jag tyvärr inte gå in på just nu! Det är en sak mellan mig och mika! Och nej vi bråkar inte, det är en annan sak!

Men nu ska jag kolla resten av mejlen, men hör nog av mig imorgon igen! :)



// Eve

Ingen bloggning....

Datum: 2011-05-09 Tid: 16:35:25
Hejsan !

Tänkte bara meddela att mitt internet inte funkar för tillfället, eller det funkar då och då men är skit segt! Pappa har ringt om det och de ska fixa det i veckan, vilken dag vet jag inte!
Men medans internetet är såhär segt så kommer jag inte att blogga så mycket , hör av mig så fort det funkar igen! :)

// Eve

oups... där brände man "lite" pengar...

Datum: 2011-05-07 Tid: 22:38:35
Hejsan !

Kom nyss hem , dock inte från stan utan från farmor och farfar! :) Riktigt gott med grillat måste jag säga! Annars har dagen varit perfekt!
En heldag på stan med Eme, ätit på ming och shoppat! Bilder på det jag köpte kommer imorgon någon gång! :) Nu ska jag lägga mig i sängen och se på gossip girl!



// Eve

Drar mig snart mot stan....

Datum: 2011-05-07 Tid: 10:08:58
det stämmer, jag ska bara fixa klart mig och sen gå ner till Eme , sen drar vi med tåget som går 11:08! :) Så egentligen har jag inte tid att sitta här, men tänkte att ni var värda ett inlägg innan jag åker eftersom jag inte kommer att kunna uppdatera mig när jag kommer hem! :(
Så bilder på det som jag ska handla/har handlat kommer imorgon innan jag åker på fotbollen! :)


bildbrist!

// Eve

All i think about is you!

Datum: 2011-05-06 Tid: 22:52:04
Hejsan !

Kom hem för några timmar sedan från fotbollen med Eme! Och det gick ju vägen för vårt älskade lag Rimforsa IF :) De vann med 6-0!
Dock kollade jag och Eme inte så mycket på matchen , vi satt mest och snackade om allt mellan himmel och jord, mycket skratt blev det också förstårs! Alltid lika kul att skratta!

Lite ändrade planer inför imorgon också för den delen! Blir ju stan som planerat såklart, men sen när jag kommer hem så ska vi tydligen dra till farmor och farfar på landet och grilla lite! Skulle träffat älskling på kvällen , men får helt enkelt vänta tills på tisdag, känns lite surt!


Man kan inte vända ryggen till fören det händer något skit!

// Eve

Utan dig skulle jag inte vara den jag är!

Datum: 2011-05-06 Tid: 17:45:48
Hejsan !

Har fått planer för idag också, ska dra ner och kolla på fotboll med Eme! :) Den börjar vid sju men jag drar härifrån vid halv sju eftersom Eme och jag ska dra förbi affären en snabbis innan!
Annars händer det inte mycket, vila upp mig inför en heldag på stan imorgon! :)

Hade ju SOprov idag också och det gick faktiskt super! :) Så känner mig rätt nöjd!
Dock känns det lite trist att jag inte kommer träffa älsklingen på hela helgen, eller jo får ju se honom spela match på söndag och sen hoppas jag på att få en puss innan jag drar till bussen! :) hahaha
Han kommer ju faktiskt till mig på tisdag för att vi ska hjälpas åt med engelskan , men då kan man ju fråga sig hur mycket plugg det blir! ;) hahaha jag skoja bara!



// Eve

Tagga helg!!!!

Datum: 2011-05-05 Tid: 19:48:05
Hejsan !

Har bara plugga sen jag kom hem så tänker inte gå in mer på det!
Men något jag tänker gå in på är min helg! :) Längtar som fasen måste jag säga! Har som sagt fullt upp i helgen! Eller nae inte imorgon ;) Men en slapp dag måste man ju ha!
På lördag bär det i alla fall av till stan med Eme för en massa shopping och jäkligt go mat på ming! :D Och på söndag , tror det eller ej, men då ska vi dra till Kisa och se på fotboll!
Eme hänger med för att spana in motala folket lite och jag för att spana in älskling ;) hahaha

Lär nog bli en super helg det här! (y)
Och det lär behövas efter den här veckan kan jag säga!



// Eve

Onsdag 4 Maj 2011

Datum: 2011-05-04 Tid: 17:16:06
Hejsan !

Sitter och pluggar just nu , håller på med So:n och den går faktiskt rätt bra just nu! :)
Ska även plugga lite på biologin ikväll, eller jag ska göra de sista frågorna så de är klara och sen kan jag bara koncentrera mig på So:n imorgon! Det tycker jag låter som en bra ide! :)

Annars har det inte hänt så mycket idag , vädret är inget vidare! Blir verkligen depp av det, men ska försöka hålla humöret upp och överleva till helgen! För i helgen händer det ju massa skoj! :)
Mer uppdatering om det kommer senare under veckan! :)

// Eve

Snö, regn, grått, plugg, usch kan det bli värre?

Datum: 2011-05-03 Tid: 17:25:18
Hejsan!!!

Min dag började sådär idag , men den blev bättre! :) Dock hatar jag att det ska snöa/regna och att det är så jäkla grått ute, nae det här vädret är inget för mig kan jag säga!
Har även en massa plugg, en biologiinlämingsupsatts tills på fredag och ett so prov, så nu ska jag börja plugga!


Forgive me my weakness, but I don't know why.
Without you it's hard to survive.<3

// Eve


Lite små nervös....

Datum: 2011-05-02 Tid: 21:27:14
För om bara några minuter får jag veta hur det gått för min älskade kompis! Är verkligen nervös! Hoppas ju såklart på det bästa!

Är inte så jätte sugen på att blogga just nu , så därför skriver jag inte så mycket mer!

// Eve

Tankarna går fortfarande till dig....

Datum: 2011-05-02 Tid: 17:13:43


Du är underbar!
Du kommer klara det här, och det vet du!<3

// Eve

Ingen shopping idag inte...

Datum: 2011-05-01 Tid: 21:54:52
Ja det stämmer, idag blev det ingen shopping för mig! Dock hittade jag ett par skit snygga byxor som jag ville ha, men de kostade 500 spänn , så nae de fick det inte bli idag ! Förhoppningsvis ska jag dra in till stan med Eme på lördag, och då ska jag köpa dom :) hihihi jag föll verkligen för dom!

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga, inte mer än att jag bara kommer kunna tänka på min kära Mika imorgon! Usch , jag tycker verkligen inte om när hon ska opereras!
Men imorgon kan allt få sin vändning, men vad som än händer så finns jag alltid här för henne! Vet inte om du läser det här.... men du ska veta att jag älskar dig oavsett vad! :)<3

// Eve

Underbar valborg!!!!....

Datum: 2011-05-01 Tid: 13:18:15
Vill bara tacka mina underbara vänner för en super bra och rolig valborg! :) Har aldrig skrattat så mycket! Ni är fan bäst asså!
Och nu ska jag dra till stan och kanske shoppa lite! (a) Men först ska jag säga hejdå till älskling! :(<3

// Eve

RSS 2.0