Dagen bjuder på både det ena och det andra...

Datum: 2011-08-31 Tid: 09:59:52
Hejsan !

Var tvungen att gå upp tidigt idag , trots att jag har sovmorgon! Jäkla tandläkaren! 
har i alla fall precis varit hos tandläkaren och fixat lite saker och så , så nu försöker jag fördriva tiden, vilket är svårt då jag inte kommer på något att göra! :(

 

Längtar sååå tills den här skoldagen är över! Asså det är skit kul i skolan, eller alla kompisar är roliga, men idag är det nämligen så att jag får hämta min älskade mobil! :)
Så nu vet ni nog vad jag kommer att göra ikväll? (A)



//Eve

Bilder från nollningen...

Datum: 2011-08-29 Tid: 19:18:12


//Eve

Sovmorgon...

Datum: 2011-08-29 Tid: 10:30:18
Hejsan !

Håller just nu på att laga mat för att få i mig lite innan skolan börjar, vi bestämde oss nämligen för att inte äta något i skolan! Börjar halv ett idag och orkar inte vara där så tidigt (a)
Men nu ska jag äta, sen fixa mig och sen dra till bussen! :)

bilder från nollningen kommer ikväll! :)

// Eve

hahahaha, känner för att va elak!

Datum: 2011-08-28 Tid: 10:45:42
Älskling ligger typ och sover i min säng och vägrar vakna, funderar starkt på att ta vattenflaskan med vatten som står bredvid mig och häla pån honom!
Men undra hur mycket skit jag kommer få för det, kommer nog få dubbelt igen så jag vet i fan om jag vågar asså (a) hahaha, tycker ni jag ska testa? :)



// Eve

En ängel flög förbi mot himlen så fin!

Datum: 2011-08-27 Tid: 18:13:08


Min älskade och saknade vän kom på besök idag! Fan vad jag har saknat henne! Dock åker hon hem imorgon igen, men hon kommer och säger hej då i alla fall! :)

Älskar dig gumman! :)

// Eve

Nollning!

Datum: 2011-08-27 Tid: 11:35:53
Hejsan !

Igår blev våran skola nollad... och jag måste säga att jag hade hur kul som helst!
Tomatpure i hela håret, eller rättare sagt över hela kroppen, magen var full med choklad, sylt och kex! Fy fan för att jag fick ta bort det igår!
Det va inte det lättaste! Men det var nog fan värt de allså! :)



// Eve

23 Augusti 2011

Datum: 2011-08-23 Tid: 18:05:23
Hejsan !

Hoppas allt är bra med er!?
Själv är det väl ganska bra, lite trött och väldigt hungrig, men det är sånt man får ta! Började ju vid tolv idag så borde ju vara utvilad, men det är jag icke!

Nu har jag inte så jättemycket mer roligt att säga! Eller har inget överhuvudtaget att säga så jag skriver mer när jag har det! :)



// Eve

Jag och min otur!

Datum: 2011-08-22 Tid: 19:59:54
Hejsan !

Precis kommit hem från skolan och Ikano! Fick lämna in mobilen på lagning, eller 3 skickar den till något skit och sen skulle jag typ få en ny!
Ja det är min nya iphone jag pratar om , hann ha den en vecka sen var det adjö med den! Höll nämligen på att slå ihjäl mig i en stentrappa på resecentrum när jag och Eme skulle springa till bussen i torsdags!
Så det var bara för mig att välja om jag skulle slå i huvudet eller ta emot med mobilen! Och jag tog emot med mobilen!

Men får ju som sagt en ny om 1-2 veckor, så nu får jag nöja mig med min gamla istället! Aja, det funkar! :)

// Eve

Daylight in your eyes, daylight in your smile.....

Datum: 2011-08-21 Tid: 18:53:17
Hejsan !

Inte uppdaterat mig något mer idag för att jag har haft älskling på beskök! :) Kunde ha skrivit, men eftersom vi inte kommer hinna träffas något i veckorna och de senaste helgerna så vill vi ta vara på den tiden vi har tillsammans!
Hoppas ni förstår oss! Eller nu i början kommer vi väl kunna träffas en del , men sen när skolan kommer i gång på allvar så kommer det bli mycket svårare!

Men tänkte i alla fall passa på att säga att jag inte kommer fota det jag köpte i Ullared!
Det kommer ta alldeles för mycket av min tid och det är ändå nästan bara såna dära måste ha saker! Ni vet som, spray, tamponger, ansiktsvatten, ansiktsmask ;)


// Eve

Ullared igår ju....

Datum: 2011-08-21 Tid: 11:55:25
Hejsan !

Igår blev det att gå upp vid tre för att en halv timme senare sätta sig i bilen och åka till ullared med mamma, mormor och thomas!
Vi var där runt sju när de öppnade och vi hade en jäkla tur, för det var typ inget folk! Hur skönt som helst! :) Så jag tog det i min egen takt och bara gick där och kollade vad jag ville ha! :)
Hittade en del nödvändiga saker! :)
Men nu måste jag fortsätta fixa mig! :)



// Eve

Varit i ullared....

Datum: 2011-08-20 Tid: 22:06:23
Hejsan !

Varit i ullared idag , så därför har jag inte kunnat skriva!
Men skriver mer imorgon! :)

// Eve

Ingen ork....

Datum: 2011-08-19 Tid: 16:08:06
Hejsan !
Har inte haft varken tid eller ork att blogga! Men tänkte slänga in ett litet inlägg nu! :)

Igår blev det brännboll och någon fråge sak med klassen , grillade även korv! :) Efter det när vi springer till resecentrum för att hinna med bussen trillar jag i sten trappen och slår half ihjäl mig, men som tur så räddade min iphone mig! :) Den klarade sig dock inte lika bra utan fick sprickor i skärmen, men får en ny nästa vecka! :)

Idag blev det att se på film i skolan och sen diskutera den i grupper, efter det var dte lunch och vi fick sluta vid kvart över elva!
Då stack Eme och jag till ming, sen köpte vi byxor åt henne och sen möte vi upp adam! :)

Jag, Eme, madde, maria och adam hade tänkt åka in på rixfm festival, men eftersom det spöregnar så skiter vi i det , vi hittar på något annat någon dag! :)



// Eve

Kick off...

Datum: 2011-08-17 Tid: 18:28:41
Hejsan !

Första dagen med kick off med klassen idag (och nej , vi har inte kick off istället för nolling, för vi har nollning nästa helg)!
Belv uppdelade i lag och jag fick vara med Madeleine, Moa, Kajsa, Hannes och josse! :) Riktigt bra lag måste jag säga! Även att vi söt på sju kampen!
Vi vann i alla fall en sak, dock ville jag inte vinna den men aja!

Det var i alla fall så att varje lag skulle skriva varsin låt om jensen... mer än så visste vi inte! Men i slutet när vi fick reda på att vi vann så sa de att det skulle bli jensen låt :O OMG!!! Så pinsamt om alla ska höra den! ;)



// Eve

Ingen kan få mig att ändra på mina känslor för dig!

Datum: 2011-08-16 Tid: 21:41:16
Hejsan !

Inget att göra just nu , borde väl egentligen gå upp och lägga mig! Men orkar inte! hahahah!
imorgon ska vi i alla fall dra med klassen och alla andra ettor på skolan till vidingsjö för att göra en massa saker tillsamman och grilla och massa! :)
Så kommer väl inte vara hemma fören vid sju-åtta någon gång! Men det är det värt! :)



// Eve

Nice första dag med SA11b !!!

Datum: 2011-08-16 Tid: 19:10:33
Sådär , nuär första dagen överstökad! :) Haft en riktigt trevlig och nice dag! Träffat många nya människor som jag dessutom ska på rixfm festival med!
Ångrar inte för en minut att jag valden jensen , är dock bara 15 personer i våran klass, men det är rätt lagom för då kommer vi kunna få den hjälp vi behöver! :)
Det finns ju även en hel del folk i de andra klasserna också , så det här ska nog bli superduper! :)

Idag blev det i alla fall en början till nollning, hade stadsvandring med våra fadrar (stavning) och det var typ uppgifter om att man skulle gå fram till folk på stan och göra massa saker!
Sjukt kul var det i alla fall!



// Eve

fixar och trixar....

Datum: 2011-08-15 Tid: 17:02:31
Hejsan !

Kände att jag behövde ta och skriva lite nu! En del har börjat skolan idag... eller i alla fall de flesta av min kompisar! Så jag har inte haft ett piss att göra, vilket även har varit rätt skönt!

Har även börjat bli väldigt nervös inför imorgon! Fast det ska samtidigt bli väldigt kul! Har ju dock inte fått mitt busskort vilket för att jag blir ännu mer nervös! Jag vet att det kan dröja en vecka till och att busschaufförerna vet att vi ska till skolan så vi får åka gratis, men ändå liksom!!! :O

Men nu ska jag inte babbla på mer, bättre att jag skriver imorgon om hur dagen var! :) Dock blir det in fören på kvällen då jag ska äta på ming med eme efter skolan och sen ska jag till tandläkaren vid sex!! Vilket också gör mig nervös!! hahaha!


Idag bjuder jag på en 3-4 år gammal bild! ;)

// Eve

Det blir inte roligare än man gör det!

Datum: 2011-08-14 Tid: 14:44:49
Hejsan !

Drog ju in på keep it loud igår, det sööög!!! Så det blev en kaffe på steve's coffee för att diskutera vad vi skulle göra, det blev att dra vidare till en! :) Verkligen hur kul som helst!
Efter det blev det i alla fall att hänga med älskling hem för att sova där, därför har jag inte kunnat skriva något!

Men nu är jag i alla fall hemma och ska dra på fotboll med Eme snart! :)



// Eve

Lördag = keep it loud! :)

Datum: 2011-08-13 Tid: 11:31:00
Hejsan !

Sitter just nu och väntar på att älskling ska komma! Han är nog här om en kvart! :) Sen vid 17:03 tar vi tåget in till stan för att gå på keep it loud festivalen, möter även upp olle och felix på tåget och sen möter vi upp Markus inne istan ju! :)



Igår blev det ju i alla fall fotboll och älskade riffet vann över serieledarna med 4-1 ! :) Efter det drog vi hem till pappas kompis , träffade även på lite annat folk, så det var nice! :)

// Eve

Ikväll blir det fotboll...

Datum: 2011-08-12 Tid: 17:53:12
Hejsan !

Ska dra upp och fixa mig lite, för klockan 19:00 är det dags för fotboll! :) Och vi måste gå härifrån vid 18:30 för att inte missa något!
annars idag har jag inte gjort så jättemycket , fixat lite inför morgondagen och varit hos mormor, även fortsatt att fixa bilder, men det tar sin lilla tid, är inte klar än på ett tag :(



// Eve

Varit duktig....

Datum: 2011-08-11 Tid: 20:04:35
Hejsan!

Precis kommit hem från en promenad med Eme! :D Riktigt skönt måste jag säga! Har även hunnit städa rummet och börja fixa med bilderna i fotoalbumet, kommer nog bilder när jag är klar! :)
Snart blir det film, sen ett bad och sist men inte minst fixa med bilderna och slappa, hahah som att jag inte redan slappat idag, men det var behövligt!


Finns ingen som gör mig så stark som du!<3

// Eve

Städa rummet kanske!?

Datum: 2011-08-11 Tid: 13:38:46
Hejsan !

Idag har jag inget för mig , vilke är ganska skönt ändå måste jag säga! :) Funderar faktiskt på att vara duktig och gå upp och städa rummet, det kan behövas....
Har ju redan hunnit med att se några avsnitt av one tree hill.. hahah! Okej , nu ska jag sluta babbla för jag ska städa rummet! :D


Just nu känns det jobbigt, det kommer det alltid göra, men jag kommer
alltid veta att du finns där!<3

// Eve

Ny Mobil.. :D

Datum: 2011-08-10 Tid: 22:29:13

(älskling bloggrape visst mig förut, nu är han körd!!!)

Var i alla fall inne i stan idag , blev en ny mobil, en bh och en matta till mitt rum! :D Så jag är super nöjd! Annars har jag inte alls mycket att skriva!

// Eve


Blogg rape!

Datum: 2011-08-10 Tid: 12:14:59
pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pewpew pew

Drar mig mot staden....

Datum: 2011-08-10 Tid: 12:09:30
Hejsan!

Ska dra mig mot staden snart för att fixa lite saker!
uppdaterar mer när jag kommer hem! :)

// Eve

You make all my dreams come true....

Datum: 2011-08-09 Tid: 15:53:26
Hejsan !

bloggar lite snabbt nu för det åskar här och vill helst inte ha igång datorn då!
Och ni vet även att jag har Adam här och därför vill jag inte heller blogga för mycket , har i alla fall varit nere och sagt hej då till min underbara vän! :(
Kommer sakna henne som fan! Men det är tur att vi kommer ses snart igen och att vi kan höras när vi vill! :)<3


kommer aldrig glömma dig gumman!<3

// Eve

Aldrig ska jag sluta älska dig...

Datum: 2011-08-08 Tid: 20:01:32
Hejsan!

Blev att dra en svän till kisa för min del idag! fixade mig på 15 min och tog mig ner till stationen också! Herredug, fattar inte hur jag hann! :O
Mötte i alla fall upp Olle och Alexander i kisa och vi har typ bara pratat, suttit vid datorn, sett på film, kollat på blixtrarna och sen gick vi en sväng i kisa! :)

Ikväll blir det slappa och tagga inför morgondagen då älskling kommer! :)



// Eve

Kan inte tänka mig ett liv utan dig...

Datum: 2011-08-08 Tid: 11:54:30
Hejsan!

Vaknade nyss, och kom på att jag inte har några planer alls för idag! :O hahaha, rätt skönt ändå! Tror bara Mika skulle komma upp en snabbis för att få lite filmer!
Annars får vi väl se vad dagen har att erbjuda, har ju ändå tisdagen och onsdagen planerad!



// Eve

Oväntad roadtrip...

Datum: 2011-08-07 Tid: 21:45:37
Hejsan!

Blev så jäkla sugen på kebab förut , så Mika och jag satte oss på 17:03 tåget och drog in till stan för att äta på kebabbaren! Och det var riktigt gott! :)
Sen tog vi 20:23 tåget hem , och nu sitter jag här och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och se på några avsnitt av one tree hill eller om jag ska se någon annan film! (a)


// Eve

I need you there when I cry...

Datum: 2011-08-07 Tid: 13:02:47

Hejsan!

Vaknade visst vid halv ett idag, och jag som ska va med Mika! Men som tur är vaknade hon också då, så jag behöver inte känna mig taskig för det! :)

Igårkväll blev det i alla fall ut och springa med Eme! Vilket inte va till någon nytta när jag kom hem vissade det sig! För mamma hade bakat min favorit kakor! Skit asså!



// Eve


Kan man bl mycket tröttare!?

Datum: 2011-08-06 Tid: 19:59:50
Hejsan!

usch , jag är verkligen hur trött som helst just nu! Men jag måste försöka hålla mig upp i alla fall till elva, för annars kommer jag vakna hur tidigt som helst och det vill jag inte!
Och jag kan även ta och förklara varför jag är så trött, jo det är så att vi gick och la oss runt 5-6 inatt! Och sen vaknade jag vid halv nio och då gick det inte att somna om!
Men eftersom jag hade älskling vid min sida så blev det att ligga och mysa ett tag! Så jag måste säga att den här tröttheten är en bra trötthet! :D



// Eve

Hemma igen...

Datum: 2011-08-06 Tid: 17:36:31
Hejsan !

Hemma efter ett par dagar i stugan! Måste säga att det varit riktigt skojigt! Vet inte direkt vad jag ska skriva om det! För vi har mest suttit och pratat, spelat spel, sett på film och sånt! Så jag lägger nog upp några bilder istället! :)



En del bilder är lite suddiga men det får ni stå ut med ;) hahaha!

// Eve

Lite info....

Datum: 2011-08-04 Tid: 23:12:41
Hejsan !

Har inte kunnat blogga idag för jag har haft fullt upp! Men nu tänkte jag i alla fall skriva lite, imorgon drar jag iväg till min kompis sommarstuga för att ha en liten hejdå fest för henne! :)
Kommer blir så sjukt jäkla kul! Grilla, spela spel, umgås och bara njuta! ska försöka ta lite bilder också , tror nämligen inte att jag kommer ha något internet där ute :(
Men jag kommer hem på lördag och då lovar jag att skriva mer! Ni får ha det så bra tills dess! :D



// Eve

Du är allt jag har och allt jag ber om!

Datum: 2011-08-04 Tid: 11:42:16
Hejsan!

Nice väder idag också ju! :) Ska i alla fall träffa underbara mika för att planera lite inför morgondagen och lördagen! yeah!
Kommer bli sjukt kul , berättar mer om det sen när vi pratat om det!
Annars ska vi väl mest slappa och ha det skönt, packa vore kanske också en bra ide (a) hahah! Men nu ska jag ringa och se om hon är vaken! :)



// Eve

En hälsning från mig och Eme! :)

Datum: 2011-08-03 Tid: 17:27:21
Hejsan !

Ska straxt äta lite, så skriver bara en snabbis!
Vi har haft det skit skönt och varmt.. mer bilder kommer sen! :)



// Eve

Vi hörs senare!

Datum: 2011-08-03 Tid: 11:10:30
För snart drar vi till landet för massa mys!

// Eve

Underbar kväll...

Datum: 2011-08-02 Tid: 23:04:21
Hejsan !

Hemma efter en super trevlig kväll nere i målilla! :) Perfekt väder och perfekt sällskap, kan det bli bättre?... nae inte enligt mig i alla fall!
Så nu är jag skapligt trött så blir några avsnitt av one tree hill! :)

Imorgon drar jag, mamma, pappa och Eme till landet,(till farmor och farfa) där blir det bara att ligga vid stranden, sola, bada och ta kort och sen grillning! Underbart!



//Eve

Go go away, i never wanna see you here again...

Datum: 2011-08-02 Tid: 13:50:56
Hejsan!

helt underbart väder idag också ju! :) Dock hinner jag inte vara ute så mycket mer i solen idag ! Ska upp och fixa mig och sen drar jag, mamma, pappa och Eme till målilla och kollar på speedway! :)
Men har i alla fall hunnit vara nere i samhället en sväng för att ta ett dopp o poolen med Eme, Vera och Lucas! :)



// Eve

Toppen dag med Eme! :)

Datum: 2011-08-01 Tid: 23:55:18
 Hejsan!

Kom precis hem , nej jag och Eme har inte varit i stan tills nu! Vi kom hem vid fem och då bestämde vi oss för att gå en sväng med pripps , sen hängde jag med henne till frissan, efter det stack vi hem och hämtade badkläder och sen stack vi + felix till badet!
Efter en stunds badande drog eme och jag till affären för att köpa något att käka och sen vidare till Bea och Thomas där vi varit tills nu! :)

Så nu ska jag bara packa upp allt jag handlat, vilket är en hel del, och sen ska jag nog sova! :)

skriver mer imorgon!

// Eve

Drar om en timme....

Datum: 2011-08-01 Tid: 09:47:32
Hejsan!

Drar till stan med Eme om en timme! :) Tåget går 11:08, men vi ska mötas fem i! Så vi får väl se om det blir någon shopping eller om man bara kollar, sen har jag inte heller någon aning om vart vi ska äta eller något, men det är väl också sånt som märks eller? :)



// Eve

RSS 2.0