Nu är min helg planerad och den kommer bli super :)

Datum: 2011-03-31 Tid: 21:42:14
För imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt vilket verkligen kan behövas med tanke på hur trött jag var idag ;) Sen på lördag så drar jag till stan med mamma och Eme :D Och där stannar vi väl ett tag och vi ska äta på ming palace, tror eme och jag har gått och tjatat om det i eveigheter snart ;)
På kvällen så kommer älskling och han stannar tills på söndag och vi ska bara mysa och ha det bra :) Kan tänka mig att det blir en och annan film!
Och på söndagen måste jag även plugga lite på musiken som vi har ett litet prov i på måndag, men det tar vi då!

Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar upp i morgon, vilket jag inte kommer göra ändå , men jag måste ! hahaha gu vad jag babblar på nu då ;)



// Eve

Trött som fan och ska dra straxt....

Datum: 2011-03-31 Tid: 17:36:05
Hejsan !

Jag är sjukt trött just nu , och eftersom det är så dåligt väder så ska vi ner och äta på pizzan! Hoppas inte jag somnar innan vi får pizzan! hahaha
Annars har det inte hänt mycket idag , och kommer inte hända mycket ikväll heller! Har inget plugg så jag ska bara slappa, bada och se på tv :)
Ibland är livet väldigt härligt måste jag säga, skulle väl vara bättre om älskling hade följt med hem idag men han kommer förhoppningsvis i helgen :) hihihi för han har ju ingen match för en gångs skull!

Men nu måste jag dra, vi hörs :)

// Eve

Älskling var här igår :)

Datum: 2011-03-30 Tid: 16:04:10
så det var därför jag inte skrev något igår, men ska se till att uppdatera mig lite idag istället :) Har inte hänt så mycke så det gjorde nog inget att jag hoppade över att skriva en dag!
Idag blir det i alla fall att träna med moa, ska möta henne vid träningshuset vid halv sju, dock har inte min träningsvärk från i måndags gått bort, men jag tränar ändå! Sen ska jag väl plugga lite tyska glosor och bara slappa, är ju som sagt inte så mycket plugg på ett par veckor nu :)



// Eve

Passade riktigt bra med träning idag måste jag säga....

Datum: 2011-03-28 Tid: 19:50:30
Hejsan !

Träningen idag gick lite segt, men körde på och kommer förmodligen att ha värsta träningsvärken i morgon! Men det är det värt enligt mig :)
Och måste säga att det är bra att träna , i alla fall för mig, får då får jag ur mig alla mina aggritioner (stavning?) och det var väldigt behövligt idag måste jag erkänna! Annars hade nog en person fått en hel del skit! (a) oups, eve är inte alltid på bra humör som ni märker ;)
Men nu är jag på bra humör :D



// Eve

Sååå skönt att va igång med träningen igen :)

Datum: 2011-03-28 Tid: 17:06:35


Tjohoo :)

Ska möta moa på gymmet om en timme, så blir lite snabb bloggning, har lite annat att göra också nämligen!
Min dag har varit helt okej, förutom en sak , det var när vi skulle till affären efter skolan och köpa Ben&Jerrys, och det var slut!!!!!!
men de sa att de skulle få in i morgon, så vi ska dit efter skolan i morgon och köpta :) hihih

Måste även säga hur skönt det är att komma igång med träningen igen, moa och jag hade kommit in ski bra förut men så slutade vi, och det är det sämsta vi gjort!!! För nu är det skit svårt att komma in i det igen, men vi ska klara det och det hjälper ju att man inte har några prov inplaneradepå två veckor :D

// Eve

Nu ut och springa :)

Datum: 2011-03-27 Tid: 18:04:47


blir en springtur med Moa i spåret nu :)
Hörs när jag kommer hem!

// Eve

Eric saade!

Datum: 2011-03-27 Tid: 12:31:40


// Eve

Niiice lördag :D

Datum: 2011-03-27 Tid: 12:23:13
Hejsan !

Orkade inte uppdatera mig igår , eller jag hann inte med andra ord ;D Blev ju lite ändrade planer när jag hade åkt ;) Men ska i alla fall berätta om dagen :)
Började med att moa och jag tog tåget in , när vi väl var inne stack vi till tacobar och åt med Eme och Elina, blev sallad för allihop ;)
efter det gick vi och kollade i affärer, det är verkligen inte kul att göra det när man inte har några pengar förtillfället ;)
Sen skulle moa och jag dra till intersport, men när vi kommer in på gränden så är det proppat med folk och då kommer vi på, just fan eric saade är ju där! Men han hade inte kommit än så moa och jag trängde oss fram och hamnade nästan längst fram :) Hade dock ingen kamera med mig, så tog med mobil, lägger nog in någon bild sen ;D
Efter det blev det bio :) Och I am number four är sjuuuuukt bra, och jag säger bara se den på bio, den är verkligen värd pengarna!

När jag kom hem så kom älskling en stund :)<33 Skulle egntligen ha varit med mika, men eftersom älskling bara kunde igår kväll så fick det bli honom då och mika idag :)

// Eve

Bio med Moa idag :)

Datum: 2011-03-26 Tid: 11:28:38


Blir att se I am number four med Moa :) Hoppas på att den är riktigt bra, för den verkar vara det!
Vi tar tåget som går 13:06 in till stan och så ska vi käka lite och så börjar bion vid 16:30, får se vad vi hittar på där emellan, något kommer vi väl alltid på :)
Får se om jag hinner skriva när jag kommer hem ,annars hör jag av mig i morgon :)

// Eve

5 månader med älskling igår :D<3

Datum: 2011-03-25 Tid: 17:54:33




Älskar dig så otroligt mycket :D<3

// Eve

Vet inte vad jag ska säga.....

Datum: 2011-03-23 Tid: 22:00:53
Ingen lust att blogga just nu, inte på humör för det!


Jag vill tillbaka, bort från allt skit!!

// Eve

Ändrade planer....

Datum: 2011-03-23 Tid: 17:38:24
det blir träning ikväll! Dock vid halv sju !:D

// Eve

Jag vill inte bli sjuk.....

Datum: 2011-03-23 Tid: 17:35:49
Hejsan !

Skulle tränat idag , men så blir det inte! Finns några anledningar till att det inte blir någon träningen och det är för att moa skulle plugga och jag har fått värsta hostan och får inte anstränga mig! Det är sååå typiskt att man ska få det när man väl bestämt sig för att träna! Men aja, får se till att ta tag i det nästa vecka om man blivit av med hostan :)

så ikväll blir det att plugga lite tyska och bara slappa :) Ska nog slänga mig i ett varmt bad också! Kan inte komma på så mycket mer som jag måste göra, och helgen är troligen rätt fullbokad som vanligt, eller det ända som är bestämt är ju att jag och moa ska åka till stan och gå på bio på lördag , men har även lite andra planer för fredagen och kanske söndagen :) Men det får vi ta då!


I can't live without you!<3

// Eve

You make all my dreams come true....

Datum: 2011-03-22 Tid: 17:45:42
Hejsan !

Skolan som vanligt idag, hade nationelltprov i kemi igen. dock labben den här gången! Och det kändes som att den gick rätt bra :) Trodde faktiskt att den skulle vara svårare än den var!
Annars har det inte hänt alls mycket i skolan idag så ska inte babbla på om den!
Ikväll blir det väl att slappa och plugga lite, skulle tränat men det tar vi imorgon istället!


Du fick min dag att gå från 100% glad till 0% glad, tack!

// Eve

Sååå söta!

Datum: 2011-03-21 Tid: 19:10:57



Är såå inne på att skaffa en liten kattunge, och jag är mest inne på den understa!
Dock måste jag lyckas övertala mamma och pappa, så önska mig lycka till! :)

// Eve

Ny vecka med nya bekymmer!

Datum: 2011-03-21 Tid: 16:54:53
Hejsan!

Fick sluta tidigt idag så var hemma vid två :D Riktigt skönt måste jag säga! Men det blev inget slappa för mig när jag kom hem , eftersom jag var så smart igår kväll och började ta ut allt från rummet och inte gjorde klart det igår då klockan blev för mycket så var det kvar idag!
Så när jag kom hem var det bara att börja fixa rummet, och nu är jag äntligen klar, och känns rätt skönt att sitta i ett rum som är ny städat :D För tro mig, det behövdes verkligen!

annars händer det väl inte så mycket ikväll eller den här veckan!
Kanske blir bio på fredag och kanske eme någon dag i helgen, men jag får återkomma om det när jag vet mer och har bestämmt allt :)

Håller även på att bli sjuk, kuuuul!!! Hostar som fasen och det bara kliar i halsen! Förhoppningsvis så är det bara hosat och förhoppningsvis går det över till helgen :)


Minnen men aldrig glömmer!<3

// Eve

Underbar helg :)<3

Datum: 2011-03-20 Tid: 18:10:25
Hejsan !

Min helg har verkligen varit super! :D Bättre vänner får man verkligen leta efter och en bättre älskling går inte att hitta!<3 Hoppas på att nästa helg har mycket att erbjuda också!

Men i alla fall , kan ju sammanfatta min helg lite nu då :)
I fredags var vi ju lediga så det blev det att sova ut och sen ta en lååång fika med moa och sen dra hem till henne :D När jag kom hem blev det hockey!
I lördags blev det först att slappa en hel del och sen stack jag ner och träffade mika och sen kom hon hit, vi pratade, skrattade och planerade lite inför sommaren! Känner på mig att den här sommaren kommer bli helt underbar! Sen vid halv åtta kom älskling och vi pratade lite, sen stack mika hem och jag och älskling stack ner till affären och handlade lite och sen blev det att äta och sen film! Saw lll :) efter det blev det bara en massa mys!
Idag (söndag) vaknade med älskling bredvid mig :) Stack ner och åt frukost och sen har vi bara slappat och myst som vanligt :) ikväll ska jag nog ta mig i kragen och städa rummet , vilket är väldigt behövligt!!!!! (a)

// Eve

Blir att träffa mika snart :)

Datum: 2011-03-19 Tid: 16:26:18
Hejsan !

Blir som vanligt lite ändrade planer, ska snart träffa mika nämligen :) Vet inte om vi ska ses här eller om vi ses hos henne, troligen hos henne, men det får vi ses!
Älskling kommer nämligen inte än på ett tag, och jag tänker inte sitta hemma och glo i flera timmar till! Och då är det tur att man har Mika nära som man bara kan springa ner dit :)
Dock var hon inte hemma just nu, hon var i affären , men hon är snart hemma :) Ska bli riktgit kul att träffa henne, var så jäkla länge sedan vi träffades nu!



// Eve

Hemma igen... kanske börja fixa lite?

Datum: 2011-03-19 Tid: 12:37:41
Hejsan!

Blev ingen fika, var tvungen att gå hem och fixa lite och så och sen måste jag ju faktiskt fixa mig själv! Har ju nämligen ingen anning om när älskling kommer!
Han har match idag så han visst inte själv, men kan tänka mig att han är här runt 6 eller något, men det märker vi! Så nu tänkte jag bjuda på lite musik :D

Smokie – (I Just) Died In Your Arms Tonight
Cerla vs. Manian – Jump - Italobrothers New Vox Radio
Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)
Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix
David Guetta – Who's That Chick ? (Feat. Rihanna)
Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit
Britney Spears – Hold It Against Me
Alexis Jordan – Happiness
Youth Group – Forever Young
Manian – Heaven (feat. Aila) - ItaloBrothers New Voc Radio Cut
Gabriel Brandes – You - Radio Edit
Cascada – Ready For Love - Italobrothers New Vox Remix Edit
DJ Manian vs. ItaloBrothers – Colours Of The Rainbow
Sommarpojkarna – Efterfest - Radio Edit
Akon – Right Now (Na Na Na)
Kanye West – All Of The Lights
Diddy - Dirty Money – Coming Home
Eric Saade – Popular
Swingfly – Me And My Drum (feat. Christoffer Hiding)
Nicke Borg – Leaving Home
Danny Saucedo – In The Club
Sara Varga – Spring för livet
Katy Perry – E.T.


// Eve

Ännu en fullspäckad dag....

Datum: 2011-03-19 Tid: 11:25:29
Hejsan !

Vaknade runt tio av att mamma ringde, hon är i ullared, och då undrade hon lite vad det var för saker jag skulle ha! Och efter det var det ingen ide att somna om, så jag gick upp och åt lite frukost med pappa.
Så snart ska jag och pappa dra ner till affären och handla lite till kvällen, älskling kommer ju, och så ska vi kanske gå och ta en fika :)
Har blivit en hel del fika den senaste veckan, men vad fan liksom? Det är ju så jäkla skönt att bara gå och ta en fika och sitta och prata i timmar :) Ska ändå börja med träningen igen nästa vecka så det blir nog bra :)

Men nu ska jag fixa lite och sen dra, men hör av mig när jag kommer hem igen :)



// Eve

Djurgården!!<3

Datum: 2011-03-18 Tid: 21:55:58


STOLT DJURGÅRDARE :D<3

// Eve


9:ornas Stockholmsresa....

Datum: 2011-03-18 Tid: 12:11:06

Hejsan !

Nu är jag hemma från Stockholm igen och tänkte berätta lite om vad vi gjorde :)
Det började med att bussen hämtade upp några i kisa vid 06:00 sen kom den till Rimforsa vid 06:15 och då bar det iväg. Resan upp tog väl ungefär 3 timmar.
Under de tre timmarna lyssnade jag på musik, pratade med moa, såg på film och råkade somna i adams knä (a) När vi kom fram så var vårt första stopp naturhistoriskamusseét, där fick vi lite uppgiftar att göra och sen fri tid. Där ifrån åkte vi 11:30 och då åkte vi till riksdagen, där var vi till till ungefär 13:30 och efter det blev det fri tid på stan :)

Jag, Anna, Emmy, Moa, Fanny, Eme och Elina gick och åt i kungshallen och sen gick vi och köpte lite skor allihop :) Sen särade vi på oss och jag och moa gick , eme och elina och sen Emmy, Anna och fanny! Och ja det blev väl en del shopping för mig:

* ett par byxor
* En mascara
* Ett svart linne
* 2 par skor
* en BH

de byxorna jag köpte var inte de jag skulle ha köpt, för de jag skulle köpa fanns inte i stockholm, men men, får väl se hur jag göra med dom!

Men nu ska jag fixa mig, ska dra och fika med moa sen! :)<3

// Eve


Hunnit med mycket....

Datum: 2011-03-16 Tid: 18:46:27
Hejsan !

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en hel del, först gick jag ner och la mig i soffan och kollade på tv, sen drog jag ner till samhället och handlade och gick sedan förbi pappa med de saker som jag skulle lämna, efter det gick jag hem och fick sällskap :) trevligt!
När jag kom hem började jag göra min cheescake så den står i frysen, och jag vill att den ska vara klar nu för jag är såååå sugen på den! Har även hunnit med att bada och raka mig!
Och nu ska jag gå ner och göra lite mat :)



// Eve

Underbar dag med en underbar person....

Datum: 2011-03-16 Tid: 15:48:43
Hejsan !

Förlåt för att jag inte hann med att uppdatera mig igår, men det var såhär att jag hade inga planer på att va med någon igår utan bara planer på att plugga. Men som ni säkert förstår så ändrades det under dagen , så det slutade med att älskling följde med mig hem :)
Och vi lagade mat och bara myste , sen åkte han hem vid nio och då pluggade jag ett tag och tog mig sen ett bad och la mig rätt skapligt ändå :)

Och idag ska jag bara slappa, ska faktiskt baka en cheescake, ska ner med lite saker till pappa som jobbar på träningshuset idag och när jag ändå är nere i samhället blir det att dra till affären och handla det sista tills i morgon :D
För i morgon åker vi till stockholm!!!!! :D



// Eve

Snart dör mitt batteri.....

Datum: 2011-03-14 Tid: 19:56:22
Hejsan !

Får bli ett snabbt inlägg nu då batteriet snart dör, inte bra! För jag ska in på blocket och kolla lite.. men jag har tur för mamma kunde springa upp och hämta min laddare sen :D
Sen jag skrev sist har det väl inte hänt så jättemycket, somnade typ och låg och sov i typ en timme tills telefonen ringde och väckte mig. Och gissa vem det var som ringde? För en gångs skull var det inte älskling utan det var moa :) Vi pratade väl i sisodär 45 minuter ;)
Hade en hel del att prata om som nu kanske förstår efter som vi nästan pratade i en timme, men det är rätt härligt att prata i telefonen ibland :)


Varför är det ingen som ser?

// Eve

Dessa jäkla rubriker....

Datum: 2011-03-14 Tid: 16:14:49
Hejsan!

Skolan idag som vanligt, och den var väl helt okej, räknar ändå bara ner tills vi åker till stockholm på torsdag (a) haha bara två dagar kvar :) Och idag fick vi även reda på att vi fick åka med 9A vilket är super, mindre super är väl att bussen hämtar oss 06:15 ;) Men det är väl bara att sova på bussen upp :)
Fick även reda på två prov idag och är väl rätt nöjd måste jag säga!

Ikväll blir det att se på hockey och bara slappa, ska kolla igenom kemin lite också, har ju som sagt nationellt prov på onsdag, och det är jag inte taggad för!
Fast jag är veeeerkligen taggad för helgen, eller förhoppningsvis, för den kommer vara fullspäckad :D Ska troligen vara med älskling på lördag och sen ska jag vara med Moa någon dag tror jag och så blir det mika någon dag, tur att man är ledig på fredag ;)


(bild brist)

// Eve

Då var man hemma igen då.....

Datum: 2011-03-13 Tid: 16:39:51
Hejsan !

kom hem för ungefär en halvtimme sen , eller kanske lite mer, vet inte riktigt :P Jag har i alla fall fixat lite i rummet och i garderoben och nu håller jag på att göra lite uppdateringar på datorn och lyssnar på musik.
Annars ikväll blir det bara att slappa och se på solsidan! Innan man laddar inför ännu en vecka i skolan, dock kommer den inte vara så jobbig :)
För på torsdag åker alla 9:or till stockholm och på fredag är vi komplediga :D Fast vi har ju i och för sig nationellt prov på onsdag i kemi och på tisdag har vi något so prov, men so provet kan man inte plugga till (a)



// Eve

Grattis kusinen!:D

Datum: 2011-03-13 Tid: 11:41:18


// Eve

Melodifestivalen.... vad ska man säga?

Datum: 2011-03-12 Tid: 22:18:28
Hejsan !

Idag har jag inte alls gjort mycket, bara slappat och det har varit riktigt skönt :)
Blev ju att se på melodifestivalen, och jag, vad ska man säga? Ville inte att Eric skulle vinna, för det var mååånga som var bättre än honom!
Tillexempel swingfly, men nu är det som det är och man får väl hoppas att det går bra för honom ändå :)

Imorgon fyller ju kusinen år så det blir att fira henne och efter det blir det väl att dra hem , och då ska jag faktisk bra slappa :) Men nu är jag rätt så trött så ska nog gå och lägga mig snart, ska bara läsa lite bloggar och så först ;) Så ni får sova så gott!

// Eve

Framme sen ett tag tillbaka...

Datum: 2011-03-11 Tid: 21:47:53
Hejsan !

Kom fram för ett bra tagsen , typ vid åtta och då blev det att äta lite och sen så stack jag upp till pappa och micke som satt och kollade på AIK-HV.
Och nu sitter jag vid bordet med mamma, hasse, carro och mormor :) Medans pappa och micke är ute och packar bilen för de ska åka och fiska imorgon!

Har väl inte så mycket mer att berätta, hör nog av mig mer i morgon :D

// Eve

Drar till moster och kusin i helgen...

Datum: 2011-03-11 Tid: 16:54:36
Hejsan !

Idag när mamma kommer hem åker vi till carro och wilma, wilma fyller nämligen år på söndag och eftersom vi bor en bit ifrån varandra så åker vi redan idag! :)
Så får väl se vad som händer där, ska i alla fall se på melodifestivals finalen och äta smörgårstårta i morgon :D Sen får vi se vad helgen har att erbjuda!

Hade ju tyskaprov igår och det gick väl skapligt, trodde det skulle gå sämre! Och sen var ju jag och Eme ppå träningen, och jag säger bara ingen kommentar om det! (a)
Tänker i alla fall aldrig mer visa mig där, och så har jag lärt mig att man borde gå på toa innan man sätter sig på en buss, för man vet aldrig om det är låst till toan eller inte inne i idrotthallen ;)



// Eve

Nu drar jag på fotbollsträning.....

Datum: 2011-03-10 Tid: 18:47:18
...........och nej det är inte jag som ska träna ;)
Jag ska åka till träningen med Eme för att vi ska kolla på när älskling tränar :) haha, det är väldigt behövligt att komma ifrån plugget ibland!
Men skriver mer i morgon!<3

// Eve

Äntligen, äntligen, äntligen!!!!!

Datum: 2011-03-09 Tid: 19:34:26
.............. får jag tillbaka min mobil :D Mammas är just nu i stan och hämtar den! Eller hon åkte efter jobbet men är påväg hem nu :) Kan ni fatta hur mycket jag har längtat?
Så jag är faktiskt riktigt glad just nu, även att jag har massa plugg, har ju haft två mysiga dagar med älskling och nu får jag tillbaka min mobil ,det kan väl inte bli bättre? (a)
Så nu ska jag faktiskt gå och plugga lite till , visst är jag duktig?



// Eve

Jag hatar verkligen att plugga......

Datum: 2011-03-09 Tid: 13:27:52
Hejsan !

Nu får det bli ett snabbt inlägg då jag har väldigt mycket att göra, måste nämligen plugga tyska och so sen måste jag även se till att förhöra adam på hans spanska :P
Och jag måste verkligen plugga på tyskan för jag fattar inte ett piss på grammatiken, men det ska jag se till att göra tills i morgon :D
Kom även på att jag glömde en sak i skolan, men ska gå ner till Emmy och hämta det sen , ska få låna hennes papper när hon ska iväg på fotbollsmatch :D



// Eve

Dags att sova?....... nej va?

Datum: 2011-03-08 Tid: 22:07:48
Hejsan !

Allt bra med er? (a)
Själv är det bara super med mig, eller så gott som! Kan inte gå in på vad som är fel eller så, eller det är snarrare två fel, men inget jag kan ta upp i bloggen!

Börjar i alla fall känna mig lite trött, men kan ju fan inte gå och lägga mig än :P hahahahaahah
Är ju faktiskt ledig från skolan i morgon som jag nämnt ett antal gånger, men nu ska jag inte retas allt för mycket (a) Eller vad tycker ni?



// Eve

USA&Indien.....

Datum: 2011-03-08 Tid: 14:59:01
Hejsan !

Sitter just nu på SO lektion, sitter i datasalen med Eme, Elina och Moa , och jag det går väl som det går, är ju sista lektionen så man är lit trött!
Idag ska i alla fall Adam och Eme med mig hem :) Adam ska med för att han ska sova över då det inte gick helgen som var och eme ska med för att hon ska hjälpa mig med en sak :)
Sen måste vi även planera lite inför torsdag :)
Men ska arbeta vidare nu hejdå! :)<3



// Eve

Jag är sååå trött....

Datum: 2011-03-07 Tid: 17:24:01
Hejsan !

Blev en hel del pluggande igår, vilket visade sig idag när jag gjorde provet, svarade på allt förut två saker som jag inte hade pluggat på så jag är rätt nöjd :D Och matten lämnade jag också in idag!
Så när jag kom hem idag råkade jag lägga mig i soffan och somna , oups (a) Men det kan behövas inför en kvälls pluggande, dock blir det nog bara tyska plugg idag och att börja med SO:N eller så börjar jag med den i morgon, vi får väl se ;)
Älskling kommer ju i morgon och sover till onsdag, för på onsdag är vi nämligen lediga :D Och nej vi har inte studiedag, vi har någon jobba hemma dag, så vi får hem några beting vi ska göra :P Men det blir nog inte så himla mycket :)



// Eve

Matte+musik plugg...

Datum: 2011-03-06 Tid: 12:45:54
Hejsan !

Sitter just nu och pluggar matte, har snart gjort klart alla 4 sidor och efter det ska jag börja med musiken, och eftersom jag inte har något annat för mig idag kanske jag till och med börjar med So:n  som jag ska lämna in på fredag, är jag liksom redan igång med att plugga kan jag lika gärna fortsätta !
Annars kommer dte inte hända så mycket hos mig idag, ska bara slappa när jag är klar med pluggandet och kanske fixa lite i rummet!



// Eve

Helgen blev inte som planerat.....

Datum: 2011-03-05 Tid: 19:54:22
Hejsan !

Hemma från stan nu och jag fick med mig två tröjor, en spray och en deo hem idag :) Sen ska även jag och mamma beställa ett par byxor ikväll!
Och som ni mäker på rubriken så blir inte min helg som planerat, för älskling mår inte bra så han kommer inte ikväll! Men vi bestämde att han ska komma på tisdag och troligen sova till onsdag om han är frisk :)

Men känner att det kan vara rätt skönt med en slappar helg, är så jäkla trött och seg! Och i mrogon måste jag plugg på musikprovet och göra min matteläxa, så det blir nog bra ändå!
Jag vill hellre att han blir frisk än att han ska sova här och inte alls må bra! Så det var nog ändå bäst att det blev som det blev, även om det känns lite surt!


Utan dig är jag inte hel!<3

// Eve

Träningvärk i magen... vad kan det bero på?

Datum: 2011-03-05 Tid: 09:52:51
Hejsan !

Igår blev det ingen uppdatering, och det är på grund av att blogg.se inte ville publicera mina inlägg, men jag får hoppas det går bättre idag :)

Var ju i alla fall med Eme igår, vi gjorde inte så mycket eftersom vi var så jäkla trött, men trotts det låg vi i sängen och as garva i säkert 2 timmar eller något :P Så idag har jag träningsvärk i magen (a)
Och idag ska jag in till stan , åker nog snart och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) Inte säkert att det blir att sova över med älskling då han blev sjuk häromdagen , men det märker vi lite senare :)
Annars har jag faktiskt en reservplan :D



// Eve

Nu ska jag vara duktig och plugga...

Datum: 2011-03-03 Tid: 16:56:06
Hejsan !

Nu har jag varit duktig och pluggat lite, men tyckte att jag borde ta en paus! Och vill ni veta en sak? Jag börjar fatta kemin lite!!!!!!!!!!!!
Så jag är väldigt glad just nu, den är verkligen inte så svår som man tror :) Och inte nog med det så har jag en helt underbara helg att se fram emot :)

Och skolan idag var helt okej, slöjden var väl den bästa lektionen, och du eme, adam tyckte vi var snuskiga när jag berättad vad det var vi trodde han syftade på ;)
Sen stack även alla tjejer i klassen och fikade på hålltimmen och det var sjukt mysigt måste jag säga :)



// Eve

You make me smile!<3

Datum: 2011-03-03 Tid: 07:58:54
Hejsan !

Allt bra med er?
Jag skriver ett inlägg nu istället, skulle ju skrivit ett igår men jag kom inte hem fören tjugo i sju och då la jag mig i ett bad och sen var jag tvungen att plugga och efter det råkade jag somna till så vid halv tio gick jag och la mig, så nu är jag faktiskt lite pigg :)
Har ju sovmorgon idag så ska gå upp och fixa mig om cirka 20 minuter :)

Annars idag blir det skolan som vanligt, efter den blir det väl att plugga en massa och sen blir det sova ;) hahaha jag vet att jag sover väldigt mycket just nu, men jag har inte kommit tillbaka i mina vanor här hemma än , är fortfarande van vid thailands tid ;)



// Eve

Oups glömde visst bort bloggen igår....

Datum: 2011-03-02 Tid: 16:23:09
Hejsan !

Igår glömde jag helt bort att jag hade en blogg... och det var inte bra! Men det var så att vi fick sluta tidigt och då bestämde jag och adam att han skulle med mig hem igen :)
Så det är väl mest därför jag inte skrev något igår...
Kommer även att vara dålig på att skriva idag också, ska nämligen på kvartsamtal vilken minut som helst och sen måste jag plugga till kemiprovet som jag har på fredag!

Men ska i alla fall försöka skriva lite :) låter väl bra?



// Eve

RSS 2.0