Har det underbart i Turkiet!

Datum: 2011-06-30 Tid: 15:30:44
Hejsan !
Ledsen att behova gora er besvikna! Men jag kommer inte kunna blogg sa mycket som jag onskar att jag skulle kunna, for min dator ar lite som den ar sa jag har ingen interntetatkomst, men har skickat ett meddelande till en kompis hemma i sverige och fragat lite, sa har jag tur loser det sig! :)
Kommer i alla fall forsoka uppdatera mig varanan dag! :)

Annars ar allt super har! Har redan borjat blev valdigt brun och dtehar bara gatt en dag! Hel sjuukt! 
Kommer vara som en neger nar jag kommer hem! Eller inte for jag lovade alskling att inte vara det ;) hahaha 
Hoppas att ni har det bra i alla fall! :)

//Eve

Can garden resort....

Datum: 2011-06-29 Tid: 10:12:22
Hejsan !

Håller på att fixa mig för fullt här hemma och håller även på att packa ner det sista! Måste ju packa ner smink och sånt ;)
Flyget går klockan fem ikväll så vi är väl framme i Turkiet runt halv nio svensk tid och halv tio turkistid tror jag , men aja jag är inte bra på sånt där ;)

Skriver så fort jag fixat allt med datorn där nere och så! :) Hoppas på att fixa det redan på torsdag , men vi får väl se! :)




Bilderna är från vårat hotell!

// Eve

:'(

Datum: 2011-06-28 Tid: 22:00:18
Älskling har åkt nu! Fy fan , det var inte alls kul att veta att det var sista gången på två veckor som jag fick ge honom en puss, kram och ens se honom! Det va verkligen skit jobbigt!
Men jag kommer ju hem onsdag den 13 juli och så kommer han till mig den 14 juli! :)<3


<3

// Eve

Världens bästa!!<3

Datum: 2011-06-28 Tid: 20:15:16


Jag måsta ha världens bästa älskling!
Han kom nämligen och överraskade mig imorse! Jag hade inte en aning om att han skulle komma så tidigt! Han tog nämligen sin moppe hit enbart för att kunna få några extra timmar med mig!
Snacka om att han är gullig!
Jag hoppas verkligen han vet att jag älskar honom och jag kommer sakna honom som fan när jag är bort!<3

// Eve

2 dagar kvar....

Datum: 2011-06-27 Tid: 22:02:29
Hejsan !

Kom hem vid halv nio och då blev det att packa upp allt som jag handlat, och det var en hel del! Efter det började jag packa det sista inför resan, så nu har jag bara lite smink, plattången och fönen kvar att packa ner! :)

Så nu ska jag snart lägga mig i ett bad och efter det ska jag nog se lite one tree hill eller gossip girl! :) Fick nämligen hem säsong 3 av gossip girl idag! :)

// Eve

Some love one, some love two, I love one, and that is you.

Datum: 2011-06-26 Tid: 21:52:41
Hejsan !

Kom hem från fotbollen för ett bra tagsen , eller typ runt kvar över åtta! Och när jag kom hem blev det att äta och ja, nu sitter jag här och funderar på om jag ska lägga mig och se några avsnitt av one tree hill? :)

Föresten så vann älsklings lag idag! :) Dock var inte älskling med och spela då han blev skadad på en träning för ungefär en vecka sen! Stackars honom! Men tur för mig! :) hahahaha!!




// Eve

You make all my dreams come true....

Datum: 2011-06-26 Tid: 11:35:50
Hejsan !

Usch klev nyss upp ur sängen! Så nu måste jag börja packa! Och fixa mig och dra på fotboll! Aja, en fullspäckad dag, men det är alltid lika kul! :)
Så jag hör väl av mig lite senare, antingen innan jag åker eller när jag kommer hem från fotbollen! :)



// Eve

Ibland vänds hela min värld upp och ner, men tack vare dig så fixar sig allt!

Datum: 2011-06-25 Tid: 21:38:53
Hejsan !

Borde egentligen inte sitta vad datorn, jag borde packa! För på onsdag drar jag och mamma till Turkiet! Och jag har inte ens börjat packa än, resväskorna står kvar på vinden och kläderna ligger i garderoben eller någonstanns! Så imorgon blir dett packa, packa, packa och sen fotboll! :)
På måndag är jag helt upptagen och på tisdag kommer älsklingen hit! Usch vad jag kommer sakna honom! :(

Tar i alla fall med mig datorn till Turkiet så mig slipper ni inte! (y) Kommer dock inte blogga så mycket som jag gör här hemma, men ska försöka göra mitt bästa med bilder och allt! :)



// Eve

Midsommar 2011....

Datum: 2011-06-25 Tid: 17:28:51
Hejsan !

Då är jag hemma efter ännu en midsommar på landet! Och det har varit lika mysigt som vanligt! Sjukt glad över att älskling följde med i alla fall!
Tänker inte direkt gå in på vad vi gjort och så , för jag tänkte att jag lägger upp lite bilder istället! :)



Sådär. blev att dansa lite runt midsommarstången, spela lite fotboll, sen blev det visst lite kubb på kvällen! :) Hann även med att mysa lite med älskling , så det blev en film! Sen blev det en massa prat, och en hel del mat måste jag säga!
Sill och potatis när vi kom dit, sen jordgubbstårta, och på kvällen grillat! Även lite godis, chips och popcorn! :)
Lyckat blev det i alla fall!

// Eve

GLAD MIDSOMMAR!:)

Datum: 2011-06-24 Tid: 11:15:00


// Eve

Kvällspromenad....

Datum: 2011-06-23 Tid: 23:02:19
Hejsan !

Blev att ta en liten kvällspromenad med Eme förut! :) Hände väl inte så mycket , men det är alltid skönt att kunna prata med någon och sen är det ju rätt skönt att komma ut lite!
Vädret är ju inte sådär jättebra måste jag säga , så det blir ju mest att man sitter inne och glor och tittar på film!

Imorgon är det i alla fall midsommar, och den kommer förhoppningsvis bli super! (y)
Hör av mig imorgon! puss



// Eve

Träffat Mika en sväng! :)

Datum: 2011-06-23 Tid: 16:45:18
Hejsan !

Vaknade tjugo i tolv idag!!!! :O Fixade mig, åt lite och sen stack jag till mika! :) Vi planerade lite inför liseberg och har nu satt ett datum! :) Om det nu går för alla!
Annars satt vi mest och pratade lite och skrattade och bara hade det bra! Och snar ska jag äta, hemmagjord pizza!:) Efter det vet jag inte vad som händer, kanske borde packa inför morgondagen!?

// Eve

I need you there when I cry...

Datum: 2011-06-22 Tid: 20:32:55
Hejsan !

Var ju och fikade med Eme och kussen förut! Efter det stack vi hem och jag la mig och såg på 3 avsnitt av one tree hill medans kusinen lekte med en som hon träffade på dagis!
Sen fick jag ett sms av eme som undra om jag ville med till kisa för hon ville sola, och snäll som jag är hängde jag på! :) Träffade då älsklings syster på vägen dit och hans mamma på vägen hem, hahaha alltid lika trevligt ;)



// Eve

Jag kan inte sluta sakna dig!

Datum: 2011-06-22 Tid: 11:33:20
Hejsan !

Kom nyss hem , skulle bort och lämna wilma på mammas jobb, men det blev att stanna kvar och hjälpa dom i ungefär 1,5 timmar. Vi dansade lite runt midsommarstången och sen lekte lite! Hon jobbar på dagis för er som inte redan visste om det :)

Så nu ska jag dra och fixa mig , sen blir det hämta wilma och efter det drar vi ner till bagarboden och fikar med Eme :)<3



// Eve

<3

Datum: 2011-06-21 Tid: 21:21:12


// Eve

I Can't stop loving you!

Datum: 2011-06-21 Tid: 20:36:23
Hejsan !

Vaknade upp bredvid kussen och älskling idag! :) Vi käkade lite frukost och fixade oss, och sen pratade jag och älskling om allt möjligt medans kussen var och lekte med några kompisar!
Sen var jag tvungen att lämna älskling vid bussen :( Hatar verkligen det! Men sen drog i alla fall jag, mamma, mormor, kusinen och hasse vidare till busfabriken! Byte även mina byxor och lite mer, så en fullspäckad dag idag också :)

Tänkte ladda upp bildspelet som jag gjorde på mig och älskling igår , lite senare :)

// Eve

Ibland är det bara för mycket för mig...

Datum: 2011-06-20 Tid: 20:58:59
Hejsan !

har haft fullt upp idag också vilket inte är ovanligt! Vaknade i alla fall runt halv elva och började då fixa mig och hjälpte även kusinen, runt tolv kom älskling! :) Och vi har sett på tv, ätit jordgubbar och glass, varit hos tandläkare och en massa mer!

Just nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem från kalaset han är på , och medans jag gör det har jag gjort en film av bilderna på honom och mig så vi får se om den kommer upp någon dag! :)

// Eve

Hem ljuva hem....

Datum: 2011-06-19 Tid: 17:09:55
Hejsan !

Kom hem för ett tagsen och har hunnit med att fixa lite i mitt rum, fick även lite hjälp av kusinen! :) Så nu blir det slappa, senare ikväll blir det att se på film med mamma och wilma! Ska nog även lägga mig i ett varmt skönt bad!


// Eve

Drar mig hemåt idag....

Datum: 2011-06-19 Tid: 12:10:28
Hejsan!

Idag är det dags att åka hem , åker inte än på några timmar men ändå! Kussen är ju på fotboll till typ två och sen ska vi äta lite här! Men sen bär det av!
Och väl hemma måste jag städa rummet eftersom att älskling kommer och sover över redan imorgon, han skulle inte ha kommit fören på tisdag och sovit till onsdag men han skulle på speedway och det tänker jag inte hindra honom ifrån!
Tänker i alla fall sätta kusinen i lite arbete, det är väl det man har dom till? ;) hahaha skoja bara!



// Eve

Shopping......

Datum: 2011-06-18 Tid: 17:15:28
Hejsan !

Nu är jag tillbaka hos moster efter en dag i växjö! Blev lite shopping, får se om det kommer upp lite bilder på det sen! Annars händer det inte så mycket idag! Ska hänga med moster och hämta kusinen som fortfarande är på hajken. !
Fick även reda på att älskling gjort illa foten :( usch ibland skrämmer han livet ur mig! Men han mår bara bra nu vilket jag är glad för! :)



// Eve

Hmm, shoppa idag?

Datum: 2011-06-18 Tid: 10:58:17
Hejsan !

Ska snart dra mig mot braås med mamma och pappa för att möta upp mormor och carro, efter det drar mamma, jag , mormor och carro vidare till växjö för lite shopping och pappa drar tillbaka till ramkvilla för lite fiske!
Vet inte riktigt när vi kommer hem sen men det märks, kusinen är på hajk med sin ridgrupp , hon åkte ikväll och det håller på tills imorgon men hon kommer hem ikväll :)
Hon har nämligen fotbollsmatcher att spela imorgon , hon har verkligen fullt upp! :)



// Eve

Sjukt underbar dag/kväll!<3

Datum: 2011-06-17 Tid: 14:28:03











// Eve

9B<3

Datum: 2011-06-17 Tid: 14:11:41

Hejsan !

Smart som jag är tog jag med mig min dator till moster! Så nu kan jag blogga hur mycket jag vill!! :)

Igår hade jag i´alla fall en helt underbar dag/kväll! Det kom lite tårar på kvällen och det blev en hel del kramande! Kommer verkligen sakna alla enormt mycket! Hoppas på att vi alla kommer att ses igen :)



Trodde aldrig att jag skulle säga det här när jag började sjuan, men jag kommer sakna min underbara klass 9B något enormt!<3
Bilder från gårdagen kommer snart! :)

// Eve


Skolavslutning 2011.....

Datum: 2011-06-16 Tid: 07:04:38
Hejsan !

Tänkte skriva ett litet inlägg medans jag väntar på att mitt hår ska torka, kommer troligen inte kunna uppdatera mig så mycket i helgen! För imorgon åker jag till min moster där jag stannar tills på söndag! Och idag är det ju skolavslutning och sen fest efter!

Men som sagt idag är det skolavslutnint och ja , det känns både skönt och jobbigt! Kommer sakna klass faktiskt. Det tror jag de flesta kommer göra, men aja ska bli skönt att börja om på nytt också måste jag säga! :)



// Eve

Utklädningsdag och en stund med klassen.....

Datum: 2011-06-15 Tid: 18:14:25















Tänker inte skriva något direkt, men jag måste bara säga att dagen blev helt underbar!

// Eve


Aldrig en lugn stund för mig....

Datum: 2011-06-14 Tid: 11:10:08
Hejsan !

Snart ska jag dra mig upp till mormor för att hjälpa henne med lite saker! Sen runt två tiden kommer mika hit och hjälper mig att välja vilka kläder jag ska ha på mig i morgon då vi har utklädningsdag i skolan!
Efter det måste jag börja fixa mgi inför kvällen, internationellkväll i skolan...
Den slutar halv tio och då hänger älskling med för han ska sova här inatt jue ! :D



// Eve

Kanske borde fixa det här!?

Datum: 2011-06-13 Tid: 12:42:08


// Eve

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till....

Datum: 2011-06-13 Tid: 11:18:30
Hejsan !

Igår blev det ju att åka och fira kusinen! Mycket fixa och god tårta och skratt! Efter det blev det att åka hem och då kom älsklingen :) Dock åkte han hem redan vi nio men då drog jag och träffade Eme, Olivia och Alex! Stack hem runt kvart i tio då det blev kinamat!
Väl hemma blev det ett bad och sen tre avsnitt av one tree hill !!! (a)



// Eve

Fullspäckad dag...

Datum: 2011-06-12 Tid: 10:31:25
Hejsan !

Ska snart dra inte till stan med mamma! Ska byta min klänning som jag ska ha på skolavslutningskvällen och sen ska vi kolla lite i affärer!
Runt 2-3 ska vi åka till Jocke (min kusin) och fira honom då han fyllde den 6 juni. Kommer väl hem därifrån runt halv sex sex och då kommer älskling :)


(gammal bild!)

// Eve

Oj då, det var inte riktgit meningen....

Datum: 2011-06-11 Tid: 17:29:27
Hejsan !

Det blev visst en tripp till stan med Eme , och det var verkligen inte meningen att det skulle handlas en massa, för det vara bara Eme som skulle ha en BH , men det blev två linnen och tre par trosor för mig och sen en massa saker för Eme ;) Hahah
Blev att käka på Mcdonalds också och ja , jag måste säga att Eme skämt ut mig en gång och jag henne en gång, så nu är vi kvitt ;)



// Eve

Snart blir det att träffa Eme! :)

Datum: 2011-06-11 Tid: 11:50:28


// Eve

Fullt upp den närmaste veckan.....

Datum: 2011-06-10 Tid: 22:31:42
om inte ännu längre! Tänkte i alla fall ta att skriva lite om vad som händer i mitt liv! :)

Lördag: Hitta på något med Eme, vad får ni reda på imorgon! :)
Söndag: Åka till stan , sen hem till kussen och fira honom!
Måndag: På dagen blir det att fixa lite hemma, sen drar Eme och jag på fotboll! :)
Tisdag: Internationellkväll i skolan, sen hänger troligen älskling med hem!
Onsdag: Utklädningsdag i skolan, på kvällen blir det grilla med klassen!
Torsdag: Skolaavslutning!
Fredag: Åker till kussen för att överraska henne på hennes skolavslutning!
Lördag: Är man hemma hos moster och vet inte vad man hittar på.
Söndag: Tar med mig Wilma hem! :)

Sådär. efter söndagen stannar hon tills på torsdagen, vad vi gör under de dagarna vet jag inte! Sen är det ju midsommar och allt, men det tar vi när vi närmar oss lite mer! :)

// Eve

Gissa vem som är här!?

Datum: 2011-06-10 Tid: 17:52:12


Just precis, Mika! :D<3

// Eve

If today were your last day , and tomorrow was to late!?

Datum: 2011-06-09 Tid: 21:45:50
Hejsan !

Haft en dag med älskling idag! :) Var verkligen behövligt! Alltid lika mysigt att käka och bara ha det mysigt ihop! :) Det behövs inte mycket mer än så för att man ska bli på bra humör! Jag behöver i och för sig bara ha honom här så blir jag på bra humör! :)



// Eve

Ibland blir det inte så man tänkt sig, tur att det går att lösa!

Datum: 2011-06-08 Tid: 19:16:28
Hejsan! :)

Håller fasen på att smälta bort i den här värmen! Inte alls kul att gå till skolan när man håller på att svettas ihjäl! Åkte ut till Birgitta idag på mentorstiden och stugan för att äta paj och glass! :) Riktigt gott var det!
Lat som jag är så orkade jag inte gå ut till henne, och då var jag smart och frågade om inte Jimmy kunde skjusa mig på moppen vilket han kunde! :)
Annars händer det inte så jättemycket i skolan nu för tiden, gör inget vettigt! Men det är väl tur det, vi slutar ju om några dagar! :)


Vem kan man egentligen lita på?

// Eve

Sveriges strösta vattenkrigsfestival! :)

Datum: 2011-06-07 Tid: 20:47:28
Hejsan !

Är precis hemma från att ha besökt sveriges strösta vattenkrigsfestival med Eme :) Och kan bara sammanfatta det med att det har varit hur kul som helst! Och vi slog tydligen rekordet med hur många som kom! Hahah!
Finns inte så mycket mer att säga, kan säga att om sveriges största vattenkrigsfestival kommer till eran stad så besök den!!!! :)



// Eve

Eme&Olivia!! :)

Datum: 2011-06-06 Tid: 10:22:33
Hejsan !

Håller på att fixa mig då jag ska möta Eme vi elva så vi kan ta tåget till Kisa för att sen träffa Olivia! :) Vi ska hem till henne och Sola, Bada och Grilla! :)
Vi hittar säkert på massa annat skoj också, men kameran är med som vanligt! :)



// Eve

I need you there when I cry...

Datum: 2011-06-05 Tid: 19:36:09
Hejsan !

Måste börja med att säga att jag älskar vädret! Har bara legat i solen hela dagen och steekt! Eller jag har även varit nere och äit på pizzan med mamma! :)
Och när jag kände att jag borde ta det lite lugnt med solen gick jag in och såg på några avsnitt av one tree hill och sen stack jag ner till Mika :)<3


Bara för att jag älskar dig!<3

// Eve

Trött!

Datum: 2011-06-05 Tid: 10:44:23
Hejsan!

Jag är jäkligt trött just nu måste jag säga, gick och la mig runt ett och sen upp vid åtta! För vi åtta kom nämligen Milton och Mollie! Vi var barnvakt åt dom men nu har de åkt hem!
Nu är bara frågan vad man ska göra resten av dagen!? Sola kanske!? Aja det märks väl, ni kan ju höra av er om ni vill hitta på något! :)

// Eve

Helt awesome kväll!!!

Datum: 2011-06-04 Tid: 17:09:06
Hejsan!
Kan bara säga att jag hade en helt underbar dag/kväll igår! :) Vädret gjorde det ju ännu bättre! Men nu ska jag inte babbla på så mycket , ni får några bilder istället! :)




// Eve

Taggar inför kvällen! :)

Datum: 2011-06-03 Tid: 12:27:27
Hejsan !

Kom precis in från att ha solat, men ska ut snart igen! Blir så jäkla varmt bara, men det gillar vi! (y)
Är även jäkligt taggad inför kvällen då det blir att dra och grilla med trevligt folk! :) Blir nog även att doppa sig lite i vattnet om värmen håller i sig! :)



// Eve

Trevlig dag i stan!

Datum: 2011-06-02 Tid: 20:26:42
Hejsan !

Blev att åka in en sväng till stan med mamma och Eme idag! :) Hittade mig 2 stycken shortor och ett par jeansshorts, usch nu får jag snart inte handla mer!
Sen blev det även att äta på steve's coffee, och det var lika gott som vanligt! :)
Efter stan drog vi hem till eme och kollade lite på tv, låg på en filt i gräster och lekte med pripps! :)



// Eve

You are the one for me!

Datum: 2011-06-01 Tid: 21:55:25


Sådär, nu bjuder jag på några bilder från när jag och Mika va ute! :)

// Eve

Ut och fota! :)

Datum: 2011-06-01 Tid: 18:55:36


Nu blir det ut och fota med bästaste! :)<3

// Eve

Tur det finns dom som förstår hur man känner!

Datum: 2011-06-01 Tid: 18:30:09
Hejsan !

Inte haft tid att skriva något på ett tag, var ju hos älskling igår och kom hem vid halv tio! Då blev det en dusch och sen att sova.
Och idag har det ju varit skolan som vanligt, fick dock sluta tio i ett eftersom vi hade en del inställda lektioner! När jag kom hem blev det one tree hill och sen sova 2 timmar! :)

Nu väntar jag på att pizzan ska bli klar och sen kommer Mika hit så vi kan planera inför fredag! :)


Trött på att vissa personer aldrig bryr sig!

// Eve

RSS 2.0